Popular Posts

Thursday 17 November 2016

O ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ !!!


Φίλε μου, τα χαρμόσυνα νεα είναι οτι ο Θεος σε αγάπησε τόσο πολύ ώστε έστειλε τον Γιο του τον μονογενή στον σταυρό να ΦΟΡΤΩΘΕΙ ο ιδιος στο σωμα του τις ΔΙΚΕΣ μας ΑΜΑΡΤΙΕΣ, ετσι που ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ απο τις αμαρτίες και να ζήσουμε για τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ! (Α.Πέτρου 2;24) να μην ζήσουμε συνεχίζοντας τον παλιό τρόπο ζωης υποτασσόμενοι σε καθε λογής αμαρτωλή επιθυμία, αλλα με την βοήθεια του Αγίου Πνεύματος αντιστεκόμενοι στους πειρασμούς ωστε να τιμήσουμε τον Χριστο που για μας ΠΛΗΡΩΣΕ στον σταυρό τα λύτρα για την δικη μας Ελευθερία !(Μάρκος 10:45)
Αν στον Κύριο Ιησού Χριστό εχεις δοθεί και ΣΩΤΗΡΑ σου τον εχεις δεχτεί, τοτε φίλε εχεις για ΣΥΝΗΓΟΡΟ σου προς τον Πατέρα τον Ιησου Χριστο τον ΔΙΚΑΙΟ.. που ειναι το ΜΕΣΩ ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ των αμαρτιών μας.(Α.Ιωαννου 2:1-2) και μπορείς να ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΑΙ ΘΑΡΡΕΤΑ -καθε φορα που αμαρτάνεις και εχεις ανάγκη απο πλύσιμο απο τις αμαρτίες σου- στον θρόνο της ΧΑΡΗΣ του Θεού, για να ΔΕΧΤΕΙΣ το ΕΛΕΟΣ του, και να ΒΡΕΙΣ τη ΧΑΡΗ που ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ για ΒΟΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ !! ( Εβραίους 4:16)
Φιλε μου αν αυτά δεν ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ νεα, οτι μπορείς να να ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΑΙ με θάρρος στον Θεο μέσω του Ιησού Χριστού για να βρεις ΧΑΡΗ κα να ΔΕΧΤΕΙΣ ΕΛΕΟΣ και την ΒΟΗΘΕΙΑ που ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ, τοτε πια δεν υπάρχει για σένα σωτηρία. Εγώ φίλε μου καθε μέρα και καθε στιγμή ζητώ την ΧΑΡΗ του Θεού να με καλύπτει, την δύναμη του να αντιστέκομαι στις παλιές μου αμαρτωλές συνήθειες που ενδεχομένως γλιστρήσω, και το ΕΛΕΟΣ του και συγχώρεση καθε φορα που θα παραπατήσω.
Ναι φίλε μου ο το ΑΙΜΑ του Χριστού - δηλαδή ο Χριστός που ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ για μας- μας ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ τα ΠΙΣΤΑ του παιδιά < αυτούς που τον αγαπούν και τον ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ> απο ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ! (Ιωάννης 1;7)
Και εύχομαι και εσυ να είσαι ηδη δικο του ΠΙΣΤΟ του παιδί που προσπαθεις καθε στιγμή να κάνει το θελημα του. Αμην
Παντως οταν αμαρτάνεις/αποτυγχάνεις , γνωρίζεις οτι οταν στον ΚΥΡΙΟ σου ομολογείς τις αμαρτιες σου,θα λαμβανεις την ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ του γιατι ειναι ΠΙΣΤΟΣ και ΔΙΚΑΙΟΣ να μας ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ απο τις αμαρτίες μας και απο καθε ΑΔΙΚΙΑ ! Αμην !(Α.Ιωαννου 1:9)

No comments:

Post a Comment