Popular Posts

Tuesday 15 November 2016

ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ

Όταν πεινάς τρως, οταν διψάς πίνεις, οταν προφητεύεις κινδυνεύεις να καείς αν τα μάτια σου ειναι κάτω στη γη και οχι στον ουρανό. 
Η προφητεία δεν ειναι μαγεία ούτε μαντεία αλλα αποκάλυψη. Αποκαλύπτει ο Θεος στους δούλους του μεσω του πιστού που του εχει δώσει το χάρισμα της προφητείας οτι θελει Εκείνος να αποκαλύψει για να τους στηρίξει, εμψυχώσει, επανορθώσει, διορθώσει η στερεώσει, να τους δώσει υπομονή να περιμένουν το ελπιζόμενο.
O Απόστολος Πέτρος λέει για την Προφητεία οτι δεν προέρχεται από ανθρώπινη πρωτοβουλία ουτε μπορεί να εξηγηθεί απο μόνη της << Πρώτα απ' όλα, να ξέρετε καλά πως κανένας δεν μπορεί μόνος του να ερμηνεύσει τις προφητείες των Γραφών. Γιατί καμιά προφητεία δεν προήλθε ποτέ από ανθρώπινο θέλημα, αλλά εμπνευσμένοι από το Άγιο Πνεύμα, αξιώθηκαν άγιοι άνθρωποι να μιλήσουν εκ μέρους του Θεού.(Β.Πετρου 1:20-21)
Στην επιστολή προς τους Κορίνθιους πιστούς ο Απόστολος Παύλος τους λέει οτι ο Χριστός έδωσε στο σώμα του πολλά ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ, και στον καθένα ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΦΑΝΕΡΩΣΗ του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ του έργου, Ετσι στον ενα ΔΙΝΕΤΑΙ μέσω του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ το ΧΑΡΙΣΜΑ να μιλά με σοφία, Σε άλλον να μιλά με ΓΝΩΣΗ σύμφωνα με το ιδιο πνεύμα, Σε άλλον το ΧΑΡΙΣΜΑ της πίστης... σε άλλον το ΧΑΡΙΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ απο το ιδιο Πνευμα,....και σε άλλον το ΧΑΡΙΣΜΑ της ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ, δηλαδη της ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΘΕΙΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ (Κορινθιους 12:12;7-11,Ρωμαίους 3:6)
Οταν γελάω, δεν γελάω, και οταν κλαίω, κλαίω με πόνο, γιατι πιστευω οτι η προφητεία που έγινε για τον ερχόμενο πρόεδρο Τραμπ ειναι απο τον Θεό, αλλα με κόστος και αιμα θα εκπληρωθεί !

No comments:

Post a Comment