Popular Posts

Saturday 12 November 2016

Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΩ Η ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ, ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ (Ρωμαίους 6;23)

Όλες οι αμαρτίες σιγά ξεφυτρώνουν και θεριεύουν στην καρδιά που θα τσιμπήσει στον πειρασμό, γιατι οταν η επιθυμία που τον απατά τον δελεάσει και υποκύψει τότε εχει λεκιαστεί και αμαρτήσει !! Το Ευαγγέλιο το εξηγεί ετσι << Ο Καθένας μπαίνει σε πειρασμό απο την ΔΙΚΗ του ΕΠΙΘΥΜΙΑ. Κατόπιν η -ανεπίτρεπτη- ΕΠΙΘΥΜΙΑ , αφου ΣΥΛΛΑΒΕΙ < αφού υποκύψω, υποκύψεις> ΓΕΝΝΑΕΙ την ΑΜΑΡΤΙΑ. Κι οταν η αμαρτία ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ πια, ΓΕΝΝΑΙ τον ΘΑΝΑΤΟ !! (Ιάκωβος 1 ;14) δηλαδή την μετά θάνατο ΑΙΩΝΙΑ ΑΠΟΚΟΠΗ απο την παρουσία του Θεού !!!  

Και κανείς εκτός απο τον Ιησού Χριστού δεν μπορεί να συγχωρέσει τον αμαρτωλό εκτός απο τον Ιησού Χριστό που πήγε στον σταυρό για να σηκώσει/φορτωθεί πάνω του τις ΔΙΚΕΣ μας ΑΜΑΡΤΙΕΣ (Ιωάννης 1;29,Α,Πετρου 2;24) ωστε οποίος τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ απο τον ΘΕΟ να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ( Ρωμαίους 3;23-25) και να μην χαθει, αλλα να λάβει το ΔΩΡΟ της ΑΙΩΝΙΟΥ Ζωης , Γιατι δεν έστειλε ο Θεος τον Γιο του για να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ τον κόσμο, αλλα για να ΣΩΘΕΙ ο κόσμος μέσω αυτού, του Χριστού ! (Ιωάννης 3;16-17) 
Η αγάπη του Χριστού  
εις τον ίδιο σε καλεί,  
σε αυτόν να τρέξεις 
Συγχώρεση να λάβεις  
και Αιώνια Ζωή !!! 
  
Αν ποτε σου δεν γνώριζες 
που μετά θάνατο θα βρεθείς, 
Ελα τώρα με μετάνοια στον Χριστό 
ΣΩΤΗΡΙΑ  και ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ να ΒΡΕΙΣ, 
και οταν την τελευταία πνοή δώσεις, 
μαζί του στον Παράδεισο να βρεθείς !! 


Ο Χριστός μας λέει:<< Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς ΠΡΟΣΦΎΓΕΙ σε μένα ως είσοδο, ΘΑ ΣΩΘΕΙ !!>>(Ιωάννης 10:9)  
<< Αν διψάει κάποιος ΣΕ ΜΕΝΑ να ΕΡΧΕΤΑΙ και να ΠΙΝΕΙ. Οπως το λεει η Γραφή, ποτάμια ζωντανού νερού θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ μέσα από εκείνον που Πιστεύει σε μένα>>(Ιωάννης 7;37) 
 << Οποιος όμως πιει από το νερό που θα του ΔΩΣΩ ΕΓΩ δε θα διψάσει ποτέ, αλλά το νερό που θα του δώσω θα γίνει μέσα του μια πηγή που θ' αναβλύζει νερό ζωής αιώνιας».(Ιωάννης4:34))  
"Κύριε Ιησού επιστρέφω σε σενα και σου ζητώ να με συγχωρέσεις απο ολες μου τις αμαρτίες. Μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα και το θέλημα σου αγνοούσα. Σήμερα σου ανοίγω την καρδία μου και σε παρακαλώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου όλες τις ημέρες της Ζωής μου, και δίνε μου την δύναμη να κάνω το θέλημα σου." είναι μια προσευχή που αν εκφράζει την καρδιά σου ο Κύριος θα την απαντήσει και Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου χαρίσει. Αμην!  

No comments:

Post a Comment