Popular Posts

Tuesday 15 November 2016

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΠΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

Στο σπίτι του Πατέρα μου υπάρχουν πολλοί τόποι διαμονής, αν δεν υπήρχαν, θα σας το 'λεγα. Εγώ πηγαίνω να σας ετοιμάσω τόπο. Κι όταν πάω και σας ετοιμάσω τόπο, πάλι θα 'ρθώ και θα σας πάρω κοντά μου, ώστε όπου είμαι εγώ να είστε κι εσείς. Ξέρετε, βέβαια, και πού πηγαίνω και την οδό που οδηγεί εκεί».(Ιωαννης 1:4) 
Αυτα ηταν τα παρηγορητικά λογια του Χριστου στους μαθητές του που ήσαν αναστατωμένοι επειδη τους ειχε πληροφορήσει οτι επρόκειτο να πεθάνει << Νιωθω ταραχη μεσα μου, αλλα τι να πω "Πάτερα γλίτωσε με απο'οτι μου σuμβει αυτη την ώρα;"(Ιωαννης12;27) και επιπλέον οτι ενας απο αυτούς θα τον πρόδιδε.(Ιωαν 13;21)
Τοτε, λίγο μετά τους βεβαιώνει και τους λεει οτι εκει που πηγαίνει στο ΣΠΙΤΙ του Πάτερα του:
Α) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΊ ΤΟΠΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ,
Β) οτι ο ιδιος θα τους εχει ετοιμάσει τον τοπο, για την ΔΙΑΜΟΝΗ τους κοντα του,και
και Γ) τρίτον, και ωφέλιμο ειναι για οσους απο εμας εχουν ασπαστεί την λανθασμένη διδασκαλια οτι μεσω μέσω τρίτων,μέσω μεσολαβειας Αγίων και Αρχαγγέλων ίσως στον παράδεισο θα μπούν να προσεξουν οτι τους λέει, και δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης οτι ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ που ΟΔΗΓΕΙ  στον Πατερα (Ιωαννης 4:16) <<Κανενας δεν ερχεται, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.>>(Ιωαννης 14:6) παρα μονο αν ειναι ΔΙΚΟΣ του, ΓΝΗΣΙΟ ΠΙΣΤΟ του ΠΑΙΔΙ, που εχει ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με Αυτον οπως ειχαν οι Απόστολοι και η Μαρια η Μαγδαλυνη, και καθε αλλος αμαρτωλος που μπηκε η πρόκειται να μπει στον παράδεισο !!
Φιλε μου, αν δεν ανήκεις στον Χριστο, αν δεν εχεις περάσει απο Αυτον και εισαι πιστό Παιδι του στην ΟΥΣΙΑ και ΟΧΙ απλώς στην ονομασία στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ με τον Πατερα αδελφε μου δεν θα μπεις.
Αν ομως, εχεις ΠΕΡΑΣΕΙ απο τον Χριστο, δηλαδή αυτος ειναι ο ΣΩΤΗΡΑΣ σου, σε αυτον τρέχεις καθε δυσκολη στιγμη, σε αυτον αναπαύεσαι, αγαπάς, τιμάς και την συντροφιά του το ΣΤΗΡΙΓΜΑ του ΕΠΙΖΗΤΑΣ και βρίσκεις τοτε μαζι του, με τον ΚΥΡΙΟ σου μετα θανατο στο σιπτι του Πατρος τοπο διαμονής και εσυ θα βρεις, και απο τον ΣΩΤΗΡΑ σου τον Χριστο θα καλοσωρισθεις. Αμην.
Και αμην σήμερα στον Χριστο χωρις δισταγμό να δοθεις, να του ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδια σου και την βεβαίωση της ΣΩΤΗΡΙΑΣ σου και εσυ να την δεχτεις !<< ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΑΥΤΟΝ, ΟΧΙ,ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΙΟΞΩ>> ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ (Ιωαννης 6;37)

No comments:

Post a Comment