Popular Posts

Monday 21 November 2016

ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ

Aν δεν μπορείς τον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς μην απογοητεύεσαι σε λίγο θα μπορείς γιατί την απόσταση απο την αποτυχία στην επιτυχία δεν την ελευθερώνεις αλλα την αφαιρείς. Είναι η χάρις του Θεού που σου δίνει την δύναμη αυτό που μέχρι χθες αδυνατούσε να το κάνεις, στον κοντινό μέλλον να το κάνεις.
Οι περισσότεροι άνδρες στο Surrey ;που ζω είναι ικανοί να *κοιμούνται* με πολλές γυναίκες επειδή στο παθός τους υποχωρούν, αλλα με την βοήθεια του Κυρίου αυτοι που ειλικρινά θέλουν να τιμήσουν βρίσκουν -χάρη στην χάρη του- την δύναμη και σταματούν να υποχωρούν, να κάνουν αυτό που για αυτούς ήταν ακατόρθωτο.
Προσωπικά είχα ένα φίλο καταπληκτικό Χριστιανό που πρώτου γινει Χριστιανός ήταν αλκοολικός, και μετά που έγινε παρόλο που προσπαθούσε να ελευθερωθεί απο την έξι του αλκοόλ παντα αποτύγχανε, μια ευλογημένη μέρα ομως διαπίστωσε οτι η έξις του είχε φύγει .Αυτό που λόγο της αδυναμίας του τον έφερνε σε απογοήτευση μια μέρα ανακάλυψε οτι το ειχε ξεπεράσει. Το ιδιο φίλε μου θα διαπιστώσεις και εσυ που ειλικρινά τον Θεο αγαπάς, οτι ενω ακόμα δεν μπορείς τον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς σε λίγο -λογο της χάρης και αγάπης που ο Θεος εχει για σενα- θα διαπιστώσεις οτι θα μπορείς. Δεν αδυνατεί να βοηθήσει ο Χριστος αυτον που ειλικρινά τον Αγαπά και θέλει Σωτήρα του να τον δεχτεί αλλα ακόμα αδυνατεί.
Η γυναίκα μου η Ινα, το 1989, λίγο μετά που ειχα τον Χριστό προσωπικού Σωτήρα μου δεχτεί,δεν ήταν διατεθειμένη καθόλου να ανοίξει την καρδιά της στον Χριστό, γιατι ηταν πικραμένη επειδή ο Θεος επέτρεψε στην κόρη μας την Χριστίνα να πάθει σχιζοφρένεια, η ΠΙΚΡΑ της αυτή δεν την άφηνε να του ανοίξει την καρδιά της και ΣΩΤΗΡΑ της να τον δεχτεί, αλλα μια μερα κατάλαβε οτι ειχε μπροστά της μόνο δυο εκλογές, η να παραμείνει ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ ολη της την Ζωη, η να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ να του ανοίξει την ΚΑΡΔΙΑ της και Σωτήρα της να τον ΔΕΧΤΕΙ !!
Και δόξα τον Κύριο έκανε αυτό, που επι αρκετό καιρό αδυνατούσε, και μπήκε στην χάρη του, και έλαβε την γαλήνη που Εκείνος δίνει, και εδώ και είκοσι χρόνια και ειναι δυναμική Χριστιανή, στον χαρακτήρα, στην αφοσίωση για τον Κύριο, ακόμα και στην εξήγηση των γράφων με εχει ξεπεράσει, και ιδίως στην καλή Χριστιανική συμπεριφορά.
Δοξάζω τον Κύριο γιατι πράγματι διαπιστώνω οτι λόγο της χάρης του -κουσούρια- δικά μου που αν και σωσμένος Πιστός χρόνια τα τραβολουγουσα επειδή ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑ, ετσι πίστευα, η δεν προσπαθούσα αρκετά να τα ξεφορτωθώ, τωρα διαπιστώνω οτι απο πολλά εχω ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ και χάρη στην βοήθεια του γνοριζω οτι μπορώ να κατορθώσω καθε τι που ως χθες ειλικρινά δεν μπορούσα αρκεί να επιμένω. Αμην !

No comments:

Post a Comment