Popular Posts

Saturday 19 November 2016

Σ' ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(Εφεσιους 1;3-5)

"Ωχ, Ωχ, μεγάλες κουβέντες". ΟΧΙ φίλε μου, ο Θεός μας ΑΓΑΠΗΣΕ τόσο πολύ που έστειλε τον Γιο του τον Χριστό στον σταυρό για να ΦΟΡΤΩΘΕΙ, τις δικές μου, τις ΔΙΚΕΣ μας ΑΜΑΡΤΙΕΣ !! (Α.Πέτρου 2;24,Ιωάννης 3:16) Οχι οτι εμεις τον Αγαπήσαμε πρώτοι, αλλά εκείνος μας ΑΓΑΠΗΣΕ και ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ το Γιο του ως ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ μέσο για τις αμαρτίες μας ! (Α.Ιωάννου 4;10) Ο Πατήρ επειδη είναι πλούσιος σε ΕΛΕΟΣ κι έχει απέραντη ΑΓΑΠΗ, ενώ ήμασταν πνευματικά νεκροί εξαιτίας των παραπτωμάτων μας, μας ξανάδωσε ζωή μαζί με το Χριστό.(Εφεσιους 2;4) και μαλιστα πρόκειται να ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ και να μας ΒΑΛΕΙ να ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ στα ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ μαζι με τον ΧΡΙΣΤΟ !!!(Εφεσιους 2:5-6) Ω, Ω, τι χάρη από τον Πατέρα λάβαμε εμείς οι ανάξιοι που τον γιο του τον Χριστό εμπιστευτήκαμε και σωτήρα μας τον δεχτήκαμε μια μέρα στην ΠΑΡΟΥΣΙΑ στα ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ να σταθούμε !!! (Εφεσιους 2;6) Αφάνταστες ειναι οι ΕΥΛΟΓΙΕΣ που μας ετοίμασε :<< Eκείνα που μάτι δεν είδε και αυτί δεν άκουσε, εκείνα ΕΤΟΙΜΑΣΕ ο Θεος γι' αυτους που τον αγαπούνε (Α.Κορινθιους 2;9) που τον Γιο του τον μονογενή προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ τους τον εχουν δεχτεί, τον τιμούν και πάντα προσπαθούν το θέλημα του το Αγιο να το εκτελούν !!
Και, οι Ευλογίες αδελφέ μου που εχει ορίσει για κάθε ΓΝΗΣΙΟ πιστό του παιδί -για κάθε αμαρτωλό που άνοιξε την καρδιά του στον Χριστό- ειναι η ΣΩΤΗΡΙΑ που λαμβάνει εδω στην γη την στιγμή που θα απαντήσει το κάλεσμα του (Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3;20) και ειναι οτι θα ΕΡΘΕΙ με τον Πάτερα και να ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ μαζι του ! ( Ιωάννης 14;23)
Χριστέ μου σ' ΑΓΑΠΩ και Μ' ΑΡΕΣΕΙ τόσο πολύ η Ζώη γιατι δεν μας άφησες μόνους αλλά μας έδωσες ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ τον ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ που ΠΟΤΕ δεν θα μας αφήσει ουτε θα μας εγκαταλείψει !( Εβραίους 13;5) και επιπλέον είναι και ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ που μας ΧΑΡΙΣΕΣ !!(Εφεσιους 1;13,2;8-9) Φίλε μου διανοείσαι πόσο αφάνταστα μεγάλη ευλογία είναι να έχεις τον ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ -το πνεύμα το Άγιο- μέσα σου να σε στηρίζει, στερεώνει, να σε ελέγχει και να σε διορθώνει και καθε φορά που γλυτρας και πέφτεις με θάρρος να σε γεμίζει οτι θα τα καταφέρεις και την νικη ενάντια στην αμαρτία θα την γευτείς !!! << Αν με αγαπάτε και τις ΔΙΚΕΣ μου ΕΝΤΟΛΕΣ να ΤΗΡΗΣΕΤΕ. Κι ΕΓΩ θα παρακαλεσω τον Πατέρα και θα σας ΔΩΣΕΙ αλλον ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ για να ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ μαζι σας ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ! Το Πνευμα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ που ο κοσμος -που δεν εχει καρδιακη σχεση με τον Χριστο- ΔΕΝ μπορεί να το δεχτεί, γιατι ΔΕΝ το ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ, ουτε το ΓΝΩΡΙΖΕΙ !!(Ιωαννης 14:15-18) Φίλε μου θα πετάς από ΧΑΡΑ οταν την καρδιά σου ανοίξεις στον Χριστό, και απο το Άγιο Πνεύμα του ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ, και ΜΕΣΑ σου θα ΚΑΤΟΙΚΕΙ ! (Ιωάννης 14:15-18) Τότε γεμάτος χαρά και εσυ τον ΣΩΤΗΡΑ σου τον Χριστό θα τον Υμνείς και θα του λες "Σ' αγαπώ, και μου αρέσει η Ζωη γιατι εσένα αγαπώ" Ποτέ φίλε μου στα τριάντα χρόνια που είμαι πιστό του παιδι ΔΕΝ ένοιωσα τόσο έντονα να μου ΑΡΕΣΕΙ η ΖΩΗ όσο τους τελευταίους πέντε μήνες, που εχω πια την βεβαιότητα οτι ΧΑΡΗ του κάθε ατασθαλία του χαρακτήρα μου θα την ΝΙΚΗΣΩ, και τον Κύριο μου θα τιμήσω !!! "Χριστέ μου σ' ΑΓΑΠΩ και μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ " Αμην ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ τον ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ !! ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ !!! Αμην!

No comments:

Post a Comment