Popular Posts

Friday 18 November 2016

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ (Φιλιππησιους 2;12)

Φίλοι ίσως δικαιολογημένα κάποιος να σκέφτηκε οτι σπάνια μιλάω για τις δυσκολίες τις Χριστιανικής Ζώης. 

Γι' αυτό από όλους σας θέλω να ζητήσω συγνώμη, ποτε δεν ηταν πρόθεσης  μου να αποσιωπήσω οτι ο Χριστιανικός δρόμος ειναι ανηφορικός, στενός και απαιτεί επίμονη, υπομονή, γινάτι και αποφασιστικότητα γιατι πολλές είναι οι αναποδιές της ζωής και κανένας δεν εξαιρείται απο αυτές, οσο και αφοσιωμένος στον Χριστό και αν είναι. 
Ο Απόστολος Πέτρος λέει σε όλους απο εμάς που Σωτήρα μας τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα μας έχουμε  δεχτεί :<< Καταβάλετε κάθε προσπάθεια για να πλουτίσετε την πίστη σας με την ΑΡΕΤΗ, την αρετή με τη ΓΝΩΣΗ, τη γνώση με την ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, την αυτοκυριαρχία με την ΥΠΟΜΟΝΗ,  την υπομονή με την ΕΥΣΕΒΕΙΑ, την ευσέβεια με την ΑΓΑΠΗγια τους αδερφούς, την αγάπη για τους αδερφούς με την αγάπη για όλους. Γιατί, αν όλα αυτά τα έχετε σε αφθονία, θα σας βοηθήσουν να γίνετε δραστήριοι κι αποδοτικοί για να μπορέσετε να γνωρίσετε βαθύτερα τον Κύριό μας Ιησού Χριστό.(A.Πετρου1:5-8)

Και επίσης μας λέει :<<Αντισταθείτε -στον διάβολο- λοιπόν, μένοντας ακλόνητοι στην πίστη σας. Να ξέρετε πως τις ΙΔΙΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ κι οι αδερφοί σας χριστιανοί σ' όλο τον κόσμο. Ο Θεός όμως, ο οποίος σας μοιράζει τα κάθε λογής χαρίσματα και σας καλεί να πάρετε μέρος στην παντοτινή δόξα του δια του Ιησού Χριστού, μετά την ΠΑΡΟΔΙΚΗ σας ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ, θα σας αποκαταστήσει και θα σας ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ  πνευματικά, θα σας ΣΤΗΡΙΞΕΙ  και θα σας ΣΤΕΡΕΩΣΕΙ πάνω σε σωστή βάση. Σ' αυτόν ανήκει η δόξα και η δύναμη παντοτινά. Αμήν(Α.Πέτρου 1:9-10)
Μας προτρέπει επίσης να ελευθερωθούμε από το κοσμικό τρόπο σκέψεως από έχει όλη η  κοινωνίας που δεν έχει καρδιακή σχέση με τον Χριστό, και που προηγουμένως ηταν και ο δικός μας τρόπος σκέψεως και εκτιμήσεως  << Μην προσαρμόζεστε στη νοοτροπία αυτού του κόσμου, αλλά να ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ συνεχώς προς το καλό, ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ  το νέο φρόνημα - τις Χριστιανικές ΑΞΙΕΣ Ζωής- του πιστού. Έτσι θα μπορείτε να διακρίνετε ποιο είναι το θέλημα του Θεού, το καλό και αρεστό στο Θεό και τέλειο.>>Αμην! (Ρωμαίους 12:2)

No comments:

Post a Comment