Popular Posts

Tuesday 29 November 2016

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ.ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ. Ιησους Χριστος

Όταν δεν μπορείς τον Χριστο Σωτήρα σου να τον δεχτεις (Αποκάλυψη 3;20) δεν εχεις αποκλείσει τον εαυτό σου μονο απο την μαζι του στον Παραδεισο αιώνια ζωη (Ιωάννης 3:3,5)  αλλα και απο τις Ευλογίες, πρόνοια και προστασία που εχουν τα  πιστά του παιδιά στην εδω ανηφορική τους ζωή. Δεν θα βρουν στο πλευρο τους Σύντροφο και βοηθό τους τον Χριστο που αρνήθηκαν προσωπικο Σωτηρα τους να τον δεχτούν. 

"Δεν θα παραμείνω μαζι σου ολες τις ημερες της ζωές σου" λέει ο Χριστος σε αυτους που αρνούνται προσωπικο Σωτηρα τους να τον δεχτούν.
Φίλε μου αν τον Χριστο και την προσφορα Σωτηρίας του (Αποκάλυψη3;20) τωρα αποκλισεις, στις αμαρτιες σου μένεις, και για τις αμαρτιες σου για παντα απο τον  παράδεισο θα αποκλειστείς, και επεισης επειδη δεν καταδέχτηκες τον Σωτηρα Χριστο που εχυσε το αιμα του για σενα στον σταυρό Σωτηρα δικό σου να τον δεχτεις.
Δεν θα υπάρξει ποτε πια τέτοια μεγαλη ευκαιρία στην Ευλογια του να μπεις αν τώρα αρνηθεις την προσφορα ΣΩΤΗΡΙΑΣ του. Τώρα αδελφέ μου σου ψιθυρίζει το Αγιο Πνευμα και σου λεει ειναι ο καιρός ο ευπρόσδεκτος,<< τωρα ειναι ο καιρός που ειναι ΑΝΟΙΧΤΗ η ΠΟΡΤΑ. Οριστε , ΤΩΡΑ ειναι η ημερα που ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ !( Α.Κορινθιους 6;2)
Κουρασμένε αδελφέ μου, μην αφήσεις  σήμερα να σου ξεφύγει η ΧΑΡΗ που ο Χριστος σου προσφερει, αλλα με ευγνωμοσύνη, πίστη και μετανοια ΑΝΟΙΞΕ την πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου στον Χριστο << Να, Στεκομαι τώρα μπροστα στην Πορτα της καρδιας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πορτα, Θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκάλυψη 3:20) και στην Αιωνια Ζώη θα  μπεις, και εσυ και ολη η οικογενεια σου θα ΕΥΛΟΓΗΘΕΙ. Αμην. 
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ,ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.(Ιωαν.10;9)ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
 ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.(ιωαννης 14:6)«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ' ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37)

No comments:

Post a Comment