Popular Posts

Thursday 10 November 2016

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΦΟΡΙΚΟΣ !!

Από παιδί ειχα την εσφαλμένη αλλα φυσιολογική αντίληψη, οτι ένδειξης επιτυχίας ειναι οταν ολα σου έρχονται δεξια απο την αρχη, οταν σε υποδέχονται εκει που πας, στην καινούργια σου δουλειά, στο καινούργιο σου πολιτικό πόστο, θεση, επιχείρηση που πρόσφατα προσλήφθηκες. Ποτε ομως δεν διανοήθηκα οτι ο δρόμος για την ΕΠΙΤΥΧΙΑ δεν είναι εύκολος, αλλα ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΣ και ΔΥΣΚΟΛΟΣ, και ο καθένας που επιμένει -παραμείνει ανυποχώρητος- παρολη την αντίσταση που θα αντιμετωπίσει θα νικήσει !! 
Και αυτο το αξίωμα δεν ειναι μόνο για τα πιστά παιδιά του Κυριου << Ο Θεός όμως, ο οποίος σας μοιράζει τα κάθε λογής χαρίσματα και σας καλεί να πάρετε μέρος στην παντοτινή δόξα του δια του Ιησού Χριστού, ΑΦΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ για ΛΙΓΟ -μετά την παροδική σας δοκιμασία- θα σας ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ και θα σας ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ πνευματικά, και θα σας ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ πάνω σε σωστή βάση.>>(Α.Πετρου 5:10) << Γι' αυτό, λοιπόν, δε χάνουμε το θάρρος μας. Μπορεί εξωτερικά να βαδίζουμε στο θάνατο, εσωτερικά όμως, μέρα με την ημέρα, η ζωή μας ανανεώνεται. Γιατί ό,τι προσωρινά ασκεί μια ελαφριά ΠΙΕΣΗ πάνω μας, μας προετοιμάζει για ολοένα και μεγαλύτερο πλούτο αιώνιας δόξας. Δε στοχεύουμε σ' αυτά που φαίνονται, αλλά σ' αυτά που δε φαίνονται� γιατί όσα φαίνονται είναι πρόσκαιρα, ενώ όσα δεν φαίνονται είναι αιώνια.>>( Β.Κορινθιους 4;16-17) αλλα για ολους ισχύει ο κανόνας οτι το ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗς ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ειναι αν εισαι δυνατός ψυχικά, αν δεν υποχωρείς στην αντίσταση, στα κύματα και στις αναποδιές αφου ο δρόμος για την επιτυχια ειναι παντα δύσκολος και ΑΝΥΦΟΡΙΚΟΣ !
Ακόμα και στην πολιτική, εξέτασε ποια ήταν η συμπεριφορά του Πολιτικού σου σε διαπραγματεύσεις ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ στις ΘΕΣΕΙΣ του, η μηπως γρήγορα ΥΠΟΧΟΡΗΣΕ και ασπάστηκε καθε τι που πριν αναλαβει την ΕΞΟΥΣΙΑ ηταν αντίθετος και δριμύτατα κατέκρινε ???
Ο γνώμονας μετρήσεως της επιτυχίας καθε ανθρώπου αποκαλύπτεται απο το πως ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙ την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Παραδειγματος χαρη, ο Τραμπ που μολις κερδισε την Προεδρία ηδη αντιμετωπιζει διαδηλώσεις, το πως θα αντιμετωπίσει την  διαδήλωση μιας μικρης τάξεως της κοινωνίας, θα είναι η ΚΑΘΑΡΗ ΈΝΔΕΙΞΗΣ αν θα ΠΕΤΥΧΕΙ να ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ αυτα που υποσχέθηκε, η αν παντελώς αποτύχει.
Αν με τα  πρώτο εμπόδια και διαδήλωσεις ο Τραμπ ΥΠΟΧΟΡΗΣΕΙ -οπως ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ εμεις οταν συζητούσε η Κυβέρνησης μας με τον Σομπλε και τους Ευρωπαίους, οπως ακριβως ο Τσιπρας με τον Πατριάρχη Ιερώνυμο- να είμαστε βέβαιοι οτι ο ΤΡΑΜΠ θα αποτύχει, αν όμως δεν υποχωρήσει στην λαϊκή αντίσταση που ήδη έχει αρχίσει και πιθανότατα θα διογκωθεί σιγουρα ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ !!!
ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ στην πρώτη δυσκολία ΥΠΟΧΩΡΕΙ, αλλά αυτόν που ασχέτως τα εμπόδια και αντίσταση που αντιμετωπίζει ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΥΠΟΧΏΡΗΤΟΣ σε αυτό που ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!

No comments:

Post a Comment