Popular Posts

Wednesday 30 November 2016

ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ(ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟς)Ματθαίος 16:25

Τα κύματα της Ζώης μας χτυπούν ψηλά και ταραγμένα και εμείς τι κάνουμε ;
Ειρωνεία στην ζωή ειναι τα κύματα να σε ταρακουνούν, να μην φαίνεται ανάκαμψη στην οικονομική σου ζωή, και ο Πρωθυπουργός μας ο αγνωστικιστής να κάνει τον επικήδειο λόγο του Άθεου Κάστρο του Κομμουνιστή στην όμορφη Αβάνα !! Ποιος την χάρη του ! Φίλε τα κύματα της Ζωής εφτά χρόνια μας χτυπούν ψηλά και ταραγμένα, αλλα στον βράχο της Ζωης στον Παντοδύναμο Χριστο -που και η φύση υποτάσσεται στο θέλημα του- στον μόνο που μπορεί την ΓΑΛΗΝΗ και την ΕΙΡΗΝΗ να σου δώσει εσυ δεν τρέχεις ανάπαυση να βρεις.
Φίλε μου έχουμε ήδη μπει στην εποχή της παγκόσμιου αβεβαιότητας, οικονομικής, στρατιωτικής και πολίτικης,και εχεις και τα δικα σου βάρη που επι χρόνια κουβαλάεις, γιατί ακόμα στον Χριστό τον μονο που μπορεί ΑΝΑΠΑΥΣΗ να σου δώσει « ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11:28) δεν τρέχεις ψυχική δροσια και στήριγμα να βρεις, γιατι διστάζεις να του ανοίξεις την καρδιά σου «Να, στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της καρδίας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ΑΚΟΥΣΕΙΣ την Φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα γιορτάσουμε μαζι» (Αποκάλυψη 3:20) και απο τον Αγιο Πνεύμα του να ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ??
Φίλε, ο Χριστός είπε << Όποιος θέλει να σώσει την Ζώη του θα την ΧΑΣΕΙ!!- και δεν εννοούσε οτι θα πεθάνει γιατι ολοι μας θα *κοιμηθούμε* αλλα οτι θα αποκλειστεί απο την μετά θάνατο στον παράδεισο ζωή- Αλλα όποιος την ΧΑΣΕΙ, για ΧΑΡΗ μου θα την ΒΡΕΙ !!>>( Ματθαίος 16:25-26)
Το κλειδί του εδαφίου είναι οτι θα βρεις την Ζωή -και μάλιστα την ΥΠΕΡ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Ζωή που η ψυχή σου λαχτάρα- μόνο όταν οικειοθελώς για ΧΑΡΗ του Χριστού απαρνηθείς την σημερινή Ζώη μακρια απο Αυτόν που ομως αν και πονάς σφιχτά την κρατάς!
Φίλε, αν δεν απαρνηθείς το Εγω σου, και ανοίξεις την καρδιά σου στον Χριστο, ακόμα και αν ολα απο αύριο για σένα θα ησαν ρόδινα, λεφτά και οτι άλλο επιθυμούσε η καρδούλα σου να λάβει, ελάμβανες, το τέλος θα ηταν οτι την ευκαιρία στον παράδεισο με τον Χριστό μετα θάνατο να κατοικίσεις για πάντα θα την έχεις χάσει !
<<Γιατί τι θα ωφελείται τάχα ο άνθρωπος, αν ΚΕΡΔΙΣΕΙ ολο τον κόσμο, αλλα ΧΑΣΕΙ τη ζωη του;(Ματθαίος 16;27) Την ευκαιρία να ζήσει την ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ στον παράδεισο με τον ΣΩΤΗΡΑ του τον Βασιλέα των Βασιλέων και Κύριο των Κυρίων Ιησού Χριστο ??
"Χριστέ μου, σου ΑΝΟΙΓΩ την καρδιά μου και σου Ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ της ήμερες της Ζωής μου. Μετανοώ που μακριά σου ζούσα όλο αυτον τον καιρό, και σήμερα σου ΔΙΝΟΜΑΙ σου Παραδίνομαι, και προσεύχομαι το ΘΕΛΗΜΑ σου να γίνει στη Ζωή μου. Είμαι δικός/ια σου." Είναι η προσευχή που αν ειναι ειλικρινής σώζει τον αμαρτωλό που τον Χριστο εμπιστευτεί και αρχίσει και τον ακολουθεί !!!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ' ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.(Ιων 10:9)

No comments:

Post a Comment