Popular Posts

Wednesday 9 November 2016

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΩ

Αυτά είναι τα χαρμόσυνα νέα οτι ο Χριστός μπορεί να σε συγχωρέσει από όλες τις αμαρτίες σου, και να σου δώσει ενα καινούργιο παρόν. Για το καινούργιο Παρόν την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είπε στον Νικόδημο οτι αν δεν την λάβει στην βασιλεία του δεν θα την δει, ούτε θα μπει << Αλήθεια ειναι και σου το τονίζω, πως αν κανείς δεν γεννηθεί ξανά, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ του ΘΕΟΥ>> (Ιωάννης 3;3,5) και σημειωτέον ο Νικόδημος ήταν ένας απο τους πιο σεβάσμιους δάσκαλους των γραφών.
Φίλε, μην διστάζεις στον Χριστό να δοθείς και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του να μπεις. " Δεν θα υποχωρήσω στις προκαταλήψεις και φοβίες μου, δεν θα πεθάνω, κάθε δισταγμό θα απορρίψω, θα ανοίξω την καρδία μου και τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα μου θα τον δεχτώ, και στην Βασιλεία του Θεού θα μπω" λέει αυτός που επιθυμεί να κάνει ενα καινούργιο ξεκίνημα στην Ζωή, να ΓΗΝΝΗΘΕΙ ξανά, και με το Πνεύμα του Πατρός και του Γιου μέσα του να ζει !
Φίλε μου, ας τα παλιά, θα γίνεις ένα καινούργιο δημιούργημα οταν στον Χριστό δοθείς << Αν ανήκει κανείς στον Χριστό, ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. Τα παλιά πέρασαν, τώρα πια έχουν γίνει ολα καινούργια>> (Β.Κορινθιους 5;17) Αυτή την αφάνταστη ευλογία της Αναγέννησης, της βάπτισης από τ' ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ έλαβα και εγώ τον Μάρτιο του 1988, κι απο τότε καθε μέρα τον Χριστο και Σωτήρα μου ευχαριστω και το θέλημα του θέλω να το εκτελώ.
Φίλε μην αφήσεις κανέναν να σου αποστερήσει το βραβείο, το πολύτιμο ΔΩΡΟ που ο ΚΥΡΙΟΣ εχει για σένα << Τον Νικητή θα τον βάλω να καθίσει μαζί μου στο θρόνο μου, όπως κάθισα κι εγώ νικητής μαζί με τον Πατέρα μου στο θρόνο του.>>( Αποκάλυψη 3:21) και αυτός που νικα είναι ο αναγεννημένος απο τον Κύριο !!!
"Κύριε σου ζητώ να με συγχωρέσεις απο τις αμαρτίες μου, και να μ' ευλογήσεις με την καινούργια Ζωή που πηγάζει απο Σένα" Αμήν !! Είναι η προσευχή που ο Κύριος θα απαντήσει και Αιώνια ζωή με τον ίδιο θα ΧΑΡΙΣΕΙ στον αμαρτωλό που με μετάνοια και πίστη Σωτήρα του τον δεχτεί !! Αμήν!

No comments:

Post a Comment