Popular Posts

Wednesday 2 November 2016

Ποιος ειναι ο Κυριος μας !!

«Ο Κύριος είναι μεγαλόψυχος και σπλαχνικός·
έχει υπομονή κι αγάπη απέραντη.
Κύριος είναι καλός για όλους·

είναι φιλεύσπλαχνος
για όλα του τα πλάσματ
α».(Ψαλμος 145:8)
Ο Κυριος μας ειναι γεμάτος ΧΑΡΗ γιατι ο νόμος δόθηκε μέσω του Μωυσή, μα η ΧΑΡΗ και η ΑΛΗΘΕΙΑ μεσω Σωτήρα μας Ιησου Χριστου ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ !! (Ιωαννης 1;17)
Και τοσο μεγαλη ηταν η ΧΑΡΗΣ του που ΠΡΟΣΦΕΡΕ τον εαυτό του ως ΛΥΤΡΟ -το τίμημα που εξασφαλιζει την Ελευθερια την ελευθερία μας απο την τιμωρια της αμαρτίας- για ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ μας! ( Α. Τιμοθεου 2:6)
Και χάρη στην σταυρική του Θυσια μας ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ απο την ΚΑΤΑΡΑ του Νομου !!! Εχοντας γινει ο ιδιος ΚΑΤΑΡΑ για ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ μας !! (Γαλατες 3:13)
Το διανοείσαι  φίλε μου οτι ο αναμάρτητος Γιος του Θεού για να σε ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ απο την ΚΑΤΑΡΑ που συνεπαγει η Αμαρτία και η παρανομία ΔΕΧΤΗΚΕ την ΚΑΤΑΡΑ, την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ του νομου , ωστε τωρα όποιος προσωπικο Σωτηρα του τον δεχτει να μην δεχτεί την δίκαιη Τιμωρια που του αξιζει για τις παραβάσεις του και αμαρτιες του, αλλα την ΧΑΡΗ που δεν του αξίζει που την εξασφάλισε ο Χριστος με την δική του τέλεια, και ανεπανάληπτη ΘΥΣΙΑ !!!
"Χριστέ μου σε ευχαριστω που στον σταυρό πλήρωσες το τίμημα -τα λυτρα-για την δικη μου αμαρτια, και τώρα χάρη στην δικη σου θυσία στην Χαρη και ελευθερία που εσυ χαρίζεις εγω ΖΩ, και μια μερα μετα θάνατο μαζι σου θα ΒΡΕΘΩ"
"Με ολη μου την καρδια σε ΑΓΑΠΩ, για παντα θα σε ΕΥΓΝΩΜΟΝΏ και το ΟΝΟΜΑ σου θα ΔΟΞΟΛΟΓΩ"
Είμαι δικός σου.
Στελιος.

No comments:

Post a Comment