Popular Posts

Friday 4 November 2016

ΟΤΑΝ ΠΕΘΑIΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Η ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Η ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

Ο Ιησούς Χριστός στην υποδειγματική προσευχή που μας έδωσε λέει να ζητάμε απο τον Πάτερα να μας συγχωρήσει τις αμαρτίες μας όπως εμείς ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ εκείνους που ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ σε ΒΑΡΟΣ μας, που μας πλήγωσαν και μας αδίκησαν !!
"Πατέρα μας, που βρίσκεσαι στους ουρανούς, κάνε να σε δοξάσουν όλοι ως Θεό, να έρθει η βασιλεία σου‡ να γίνει το θέλημά σου και από τους ανθρώπους, όπως γίνεται από τις ουράνιες δυνάμεις. Δώσε μας σήμερα τον απαραίτητο για τη ζωή μας άρτο. Και συγχώρησε μας τις αμαρτιες μας, όπως κι εμείς ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ εκείνους που ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ σε ΒΑΡΟΣ μας Και μη μας αφήσεις να πέσουμε σε πειρασμό, αλλά γλίτωσέ μας από τον πονηρό. Γιατί σ' εσένα ανήκει παντοτινά η βασιλεία, η δύναμη
και η δόξα. Αμήν». (Ματθαίος 6:9-13) Φίλε μου κανένας που δεν εχει συγχωρέσει τον αδελφό του, που τον εχει αφήσει ασυγχώρητο στον παράδεισο δε θα μπει. Έμενα μην με υπολογίζεις αλλα να υπολογίζεις τον Χριστό που είπε : <<Αν ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ τους ανθρώπους για τα παραπτώματά τους -τις αδικίες που έκαναν εναντίον σας- θα σας ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ κι εσάς ο ουράνιος Πατέρας σας. Αν όμως ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ στους ανθρώπους τα σφάλματα τους -τις ΑΔΙΚΙΕΣ εναντίον σας- ούτε κι ο Πατέρας σας θα συγχωρήσει τα δικά σας παραπτώματα» (Ματθαίος 6;14-15) Ο Θεός είναι ο Πατήρ των Πνευμάτων (Ζαχαρίας 12;1,Αριθμοί 27:16, Εβραίους 12;9) και αν μέσω του Χριστού το πνεύμα σου -δηλαδή εσύ- δεν ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙΣ δεν είσαι δικός του (Ρωμαίους 8;9) γιατί βεβαιώνει η γραφή οτι ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ του Χριστού λαμβάνουμε την ΥΙΟΘΕΣΙΑ:<<Ευλογητός ο Θεός και Πατέρας του Κυρίου μας που μας ΕΥΛΟΓΗΣΕ δια του Χριστού με καθε ευλογία.... που απο ΑΓΑΠΗ μας ΠΡΟΟΡΙΣΕ να ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ του <Προόρισας ημάς ΕΙΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΝ> ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ μας ΔΙΑ του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !! (Εφεσιους 1:5)
"Κύριε μου μετανοώ που τον αδελφό μου τόσα χρόνια ασυγχώρητο τον είχα, σήμερα με όλη μου την καρδιά τον συγχωρώ, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις και μέσω του Γιου σου το Χριστού και μένα να με υιοθετήσεις !!"|
"Χριστέ μου συγχώρα με τον αμαρτωλό που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα, τώρα επιστρέφω σε σένα και σε παρακαλώ να έρθεις να ζήσεις μαζί μου ολες τις ημέρες της ζωής μου, με το Αγιο Πνεύμα σου να με βαπτίσεις και ποτε να μην με αφήσεις. Σε ευχαριστώ"
Είναι η προσευχή ΣΥΜΦΙΛΙΏΣΕΩΣ και αφιερώσεως στον Θεο και ΣΩΤΗΡΑ Ιησού Χριστο, που θα την απαντήσει και την ΥΙΟΘΕΣΙΑ και ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ όλων των αμαρτιών σου θα σου χαρίσει. Αμήν!

No comments:

Post a Comment