Popular Posts

Thursday 24 November 2016

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

Φίλε μου στην ευλογία του Θεού θα μπεις απο την στιγμή που θα αρχίσεις να υπακούεις τον Χριστό, γιατι το τεκμήριο οτι τον Χριστό τιμάς δεν ειναι απλώς να του λες οτι τον Αγαπάς αλλα και να τον υπακούεις, απο την ΥΠΑΚΟΗ σου θα φανεί οτι πραγματικά τον τιμάς << Αν με αγαπάει κάποιος, θα ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ τον λόγο μου, και ο Πατέρας θα τον ΑΓΑΠΗΣΕΙ και θα ΕΡΘΟΥΜΕ σ' αυτόν και θα ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ του !>>(Ιωάννης 14:23)
Πρώτα τον Χριστό Υπακούς και μετά διαπιστώνεις την καταπληκτική αφάνταστη αλλαγή, οτι την ΧΑΡΗ του εχειςδεχτεί και μέσα σου πια το Άγιο Πνεύμα του Πατρός και Χριστού κατοικεί !
Φίλε, ποτε σου δεν μπορείς να είσαι τόσο καλός ωστε να μην εχεις ανάγκη απο συμβουλή, και δεν μπορείς ποτε σου να επιμένεις οτι θα νικήσεις χωρίς τον Χριστό.
"Χριστέ μου θα σε Αγαπήσω με ολη μου την καρδιά, με όλη μου την ψυχή, και με όλη μου την διάνοια" είναι η προσευχή του φρόνιμου ανθρώπου.
Εύχομαι οτι θα είναι και η δικιά σου, ώστε στην ευλογία του Πατρός και Χριστού και εσυ να μπεις και χάρη στην ΥΠΑΚΟΗ σου από τον Χριστό να αναγεννηθείς και στον Παράδεισο να μπεις !!
<< Όποιος ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ τις ΕΝΤΟΛΕΣ του -Χριστού- αυτός ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ μαζι του κι Εκείνος μ' Αυτον>> (Α.Ιωάννου 3;24)  Δεν υπάρχει κοινωνία με τον Χριστό χωρίς υπακοή στα λόγια του, χωρίς εξαρτήσει απο αυτον ! ( Ιωάννης 15:3-7)
<< Πραγματικά αυτό σημαίνει Αγάπη για τον Θεο: ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ τις ΕΝΤΟΛΕΣ του, Και οι εντολές του δεν ειναι βαριές. Γιατι καθε τι που ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ απο τον ΘΕΟ νικαει τον κόσμο !>(Α.Ιωάννου 5:3-4) Ο αναγεννημένος χριστιανός υπακούει και χάρη στην Υπακοή του, Νικα επειδή ο Κυριος του ειναι στο Πλευρό του ΣΩΤΗΡΑΣ του και ΒΟΗΘΟΣ του !
Το εμβατήριο του Αναγεννημένου Χριστιανού, του ΥΠΑΚΟΥΟΥ πιστού παιδιού ειναι << Σε ολες τις περιστάσεις βγαίνω ΝΙΚΗΤΗΣ, ΧΑΡΗ στον Χριστό που με ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ !!>>(Φιλιππησιους 4:13)
Φίλε μου, από την στιγμή που θα αρχίσεις να ΥΠΑΚΟΥΕΙΣ στον Χριστό, ποτε πια δεν θα είσαι ο ίδιος, θα βελτιωθείς και με αισιοδοξία και θάρρος θα προχωράς, και ΝΙΚΗΤΗΣ ΧΑΡΗ του Χριστου θα βγεις, γιατί μέγα ειναι το ΕΛΕΟΣ του και η ΧΑΡΗ του σ' όλους που τον Αγαπούν και τον Υπακούν. Αμην!

No comments:

Post a Comment