Popular Posts

Friday 1 May 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΨΗΦΩ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

Διανοήθηκες ποτε οτι ο Κύριος της Ζωής σε νοιάζεται τόσο πολύ, και κάθε μέρα εχει ένα μήνυμα για σένα, να σ'ελκύσει στον εαυτό του στην αγάπη του, επειδή σ' ΑΓΑΠΑ και δεν θέλει να συνεχίσεις το μήνυμα του να αψηφάς και να χαντακωθείς.

  Ο Ιώβ ένας  από τους ποιο θεοσεβείς  ανθρώπους μας άφησε την μαρτυρία του και είπε : 
 «Μ' όλο που ο Θεός μιλάει πολλές φορές και με ποικίλους τρόπους, ΚΑΝΕΙΣ δεν δινει ΠΡΟΣΟΧΗ στα Λόγια του.Με όνειρο, με όραμα νυχτερινό, όταν σε ύπνο βαθύ πέφτουν οι άνθρωποι, όταν στην κλίνη ξαπλωμένοι αποκοιμιούνται,τότε τους κάνει να καταλαβαίνουν όσα λέει, ΚΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ τους ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΕΙ Ν' ΑΠΟΣΤΡΑΦΟΥΝΕ θέλει τις κακές τους πράξεις και ν'ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ απαλλάξει τον άνθρωπο απ' την ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ του.»(Ιωβ 33:15-17) 
Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός που μας αγαπά τόσο πολύ, λέει σ'αυτόν που τα λόγια του και την νουθεσία του αψηφά «Επειδή είσαι χλιαρός, και ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΡΥΟΣ, ΘΑ ΣΕ ΞΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ. Εσυ, βέβαια λες "εχω πλουτίσει < εχω φίλους απο κάθε δόγμα, και γνωρίζω οτι κανένα δόγμα δεν είναι τέλειο>  και ΔΕΝ ΕΧΩ την ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ! Όμως δεν ξέρεις οτι ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΣ και ελεεινός και φτωχός και γυμνός !!» (Αποκ 3;16) 
Φίλε ο Κύριος που  σ'αγαπά σου λέει « Εγώ όσους ΑΓΑΠΩ σαν φίλους μου, τους ΕΛΕΓΧΩ και τους ΠΑΙΔΑΓΩΓΩ. ΓΙΝΕ ΘΕΡΜΟΣ και ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ.»  γιατί αν συνεχίσεις τις προειδοποιήσεις του να ΑΨΗΦΑΣ  θα ζημιωθείς θα παραμείνεις ακριβώς ο ίδιος και στις Ευλογίες του δεν θα μπεις, αλλά θα αυταποκλειστείς !!! 
Τώρα, σήμερα σου λέει « Να, στέκομαι στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ! Αν ακούσεις την φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω στο σπίτι σου ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε μαζί !!!»(Αποκ 3:20) 
Ναι, φίλε μου, ο Χριστός σου υπόσχεται ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Ιων 3:3,5) που χωρίς αυτήν κανείς στην βασιλεία του δεν θα μπει, παρα μόνο όταν  πάψεις σε απόσταση να τον κρατάς και του ανοίξεις την καρδιά σου και Σωτήρα σου τον δεχτείς!!!(Ιωαν 3;12-13) 
Αμην την προειδοποίηση του Κυρίου να την δεχτείς, και  στην αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις !(Ιωαν 10:9)

No comments:

Post a Comment