Popular Posts

Saturday 16 May 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΩ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΣΤΕΡΕΩΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΩ

Μακάριος  είναι ο καθένας που όταν φυσούνε οι άνεμοι της αμφισβήτησης και με ορμή απο καθε πλευρά τον/ην ταρακουνούν στον Χριστό ΘΑ ΣΤΕΡΕΩΘΕΙ γιατί σε κάθε ευλογία του θα μπει.
Μακάριος αυτός που παραμένει αμετακίνητος/η στην πίστη του/ης στον Χριστό οτι και να του συμβεί, ασχέτως πόσο δυνατή θα ειναι η νεροποντή, οι πιέσεις της ζωής, και καθε είδους δοκιμασία και αναταραχή γιατί σε  καθε ΕΥΛΟΓΙΑ του Χριστού θα μπει !!
«Και κατέβηκε η βροχή και πλημμύρισαν τα ποτάμια και φύσηξαν οι άνεμοι και έπεσαν ορμητικά πάνω σ' εκείνο το σπίτι, αλλά δε γκρεμίστηκε, γιατί είχε θεμελιωθεί πάνω στο βράχο -στον Ιησού Χριστό και στα ΛΟΓΙΑ του-»(Ματθ 7:24-25)
Φίλοι μην μετακινηθείτε απο τον Χριστό, αυτός ειναι ο επι γης Παντοδύναμος πανταχού παρών Θεός, το ΦΩΣ που φωτίζει στο Σκοτάδι, η πηγή της Ζωής,(Ιωαν 1;4) και η Πόρτα των προβάτων που στην βασίλεια του θα μπουν « Εγώ είμαι η Πόρτα . Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ < και Οχι σ'άλλους και άλλες> ως είσοδο ΘΑ ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκη!»(Ιωαν 10:9)
Φίλε, εσένα που δεν έχεις την βεβαιότητα που μετα θάνατο θα βρεθείς, ο Χριστός σε καλεί να του ανοίξεις την πόρτα της καρδιάς σου και σου ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20)

 "Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που ολα τα χρόνια της ζωής μου  μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου." Είναι η προσευχή που ο Χριστος θα απαντήσει και με το Αγιο πνεύμα του θα σε σφραγίσει, και ποτε δεν θα σ' αφήσει ουτε θα σ' εγκαταλείψει !! (Εβρ 13;5)
 ΜΕΙΝΕ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ/Η ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ και σε ΚΑΘΕ ΕΥΛΟΓΙΑ του θα ΜΠΕΙΣ, και ποτε δεν θα χαθείς αλλά μαζί με τον ΣΩΤΗΡΑ σου μετά θάνατο θα βρεθείς .Αλληλούια !!!!

No comments:

Post a Comment