Popular Posts

Sunday 24 May 2015

ΟΤΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙΣ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ

" Όταν επιμένεις δεν κερδίζεις, οταν ΥΠΟΜΕΝΕΙΣ   ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ κερδίζεις"  ήταν σκέψης που μου ήρθε στο μέσω της νυχτός και είναι ωφέλιμη για μένα και για τον καθένα που παραβαίνει το θέλημα του Θεού κάνοντας αυτό που θέλει, αντι να περιμένει από τον Κύριο να το λάβει !!!
Γνωστή σ'όλους μας ειναι η ιστορία του Αβραάμ που αν και ειχε λάβει την βεβαίωση του Κυρίου οτι απο την Σάρα θα αποκτούσε γιο, με το πέρασμα του Χρόνου επειδή δεν έβλεπε την εκπλήρωση της υπόσχεσης  ΕΚΤΙΜΗΣΕ την συμβουλή της γυναίκας του να πάει με την Αγαρ την υπηρέτρια της ( Γενεσις 16:1-15) και γεννήθηκε ο Ισμαήλ, που οι απόγονοι του μισούν το Ισραήλ και ταράζουν σήμερα την ειρήνη όλου του κόσμου.
Αχ, αυτή η φυσική  τάσης μας ανυπακοής, η ιδιότητα με την λογικό μας να αμφισβητούμε τον λόγο του Κυρίου, και όπως η Εύα που εκτίμησε την *λογική* πρόταση του φιδιού ετσι και  εμείς να ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ στην ελκυστική *λογική* πρακτική άμεσο λύση, παρα να περιμένουμε  με πίστη την εκπλήρωση των  υποσχέσεων του Κυρίου. Στις ευλογίες που ο Κύριος εχει για μας τα πιστά του Παιδιά δεν θα μπούμε οταν  το θέλημα του παραβαινουμε. 
Όταν λέμε " ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ"  στην ευλογία του  θα είμαστε,< κι' εγώ ασταμάτητα το λέω και το πιστεύω >  εννοείται ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ, και οχι δικαιολογώντας τους εαυτούς μας και παραβαίνοντας το θέλημα του. Άλλο να αμαρτάνεις που ολοι μας γλιστράμε κι' αμαρτανουμε και άλλο εν πλήρη γνώση του Θελήματος του να δικαιολογείς τον εαυτό σου και να κάνεις το δικό σου !
Οπως όταν καποιο φυσικό νόμο παραβούμε τις συνέπειες θα τις υποστούμε,
Όπως όταν παραβαίνεις τον νόμο της διαίτης, θα υποστείς της συνέπειες θα πάρεις παραπάνω κυλά, οταν κάνεις κατάχρηση στο ποτό, στο κάπνισμα, απρόσεκτο οδήγημα, ξενύχτια, τις συνέπειες θα της υποστείς, ετσι θα ζημιωθούμε και απο τις ευλογίες του Κυριου θα αποκλειστούμε αν τον ΛΟΓΟ του Κυριου η κατι που ο ιδιος έβαλε η βάλει στην καρδιά μας εμείς το παραβούμε.
"Είμαι αυτός που είμαι, λέει ο Κύριος και η ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ μου είναι ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ σ' αυτούς που με ΑΓΑΠΟΥΝ και με ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ."

Ο Λόγος σου Κύριε ας μείνει βαθιά χαραγμένος στην καρδιά μου. Αμήν!

“I am who I am says the Lord and my generosity is without limits to those who love me and obey me”  

No comments:

Post a Comment