Popular Posts

Monday 11 May 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ Μ' ΕΣΩΣΕ

Μια αλληγορία, μια αληθινή Ιστορία.
Το άμοιρο μωράκι μαράζωνε η ψυχούλα του στο Ορφανοτροφείο του Καΐρου το 1947 εως ότου η γιαγιά επειδή φοβήθηκε οτι θα έσβηνε εκεί το έφερε στο σπίτι της.
Είχε ορφανεψει στους εφτά μήνες, αυτή ήταν η πρώτη χορδή της καρδιάς του που ειχε σπάσει.
Όλα πήγαιναν καλά στο Σπίτι του παππού και της γιαγιάς, εως οτου η αδελφή του πατέρα του, που την νόμιζε για μητέρα του, έφυγε για ν...α παντρευτεί. Αυτή ήταν η τρίτη χορδή που έσπασε στη καρδιά του.
Στα έξη του χρόνια τον αποπλάνησε ενα υπηρέτης στο σπίτι της γιαγιάς, το κατακρεουργημα της ΘΑΡΡΑΛΕΑΣ του ανδρικής του καρδίας ηταν η τέταρτη χορδή που έσπασε.
Σπούδασε, παντρεύτηκε, έκανε κόρες, αλλά την πραγματική ΑΓΑΠΗ που ποτε δεν την γνώρισε και μάταια την ζητούσε, αυτο ήταν το τέντωμα των υπόλοιπων χορδών!!!

Το 1989 έπαθα καρδιακή συγκοπή στην εντατική του τοπικού μας νοσοκομείου στο White Rock της Βρετανικής Κολομβίας, αυτη ήταν η Πέμπτη Χορδή που έσπασε τελείως, αλλά δόξα στον Κύριο, και αν ακόμα το κτύπημα της νοσοκόμας στο στήθος μου δεν με έφερνε πίσω, με τον Κύριο μου θα βρισκόμουν στον ουρανό επειδή τα κτυπήματα που δέχτηκα στον Καναδά ήταν τόσο δυνατά που χωρίς δισταγμό είχα ανοίξει την καρδιά μου στον Χριστό και ήμουνα ήδη δικό του πιστό του παιδί !!!
Ο Κύριος από το 1988 ήταν στον θρόνο της καρδίας μου, στην ζωη μου και τίποτε πια δεν θα με χώριζε ουτε θα με χωρίσει ποτε απο την αγάπη του !(Ρωμ 8:38-39)
Και άλλη μια φορά ο Κύριος έσωσε την Ζωή μου από σίγουρο θάνατο, αλλά το βασικότερο ειναι οτι Μ' ΕΣΩΣΕ απο τον ΑΙΩΝΙΟ ΧΑΜΟ το 1988 όταν απάντησα το κάλεσμα του (Ματ11:28,Αποκ 3:20) όταν μ'ολη μου την καρδιά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ μου τον δέχτηκα !!(Ιωαν 1:12-13)
Πολύτιμη ψυχή ξέρεις πόσες χορδές έχει ακόμη η ζωη σου, και που θα βρεθείς όταν χωρίς προειδοποίηση σπάσει η τελευταία χορδή ; ;
"Θα επιθυμούσα Αιώνια να ζούσα!!"
Φίλε/η μου αν επιθυμείς για πάντα στην Ευλογία του θεού να ζεις πρέπει τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς, γιατί Αυτός είναι ο Παντοδύναμος πανταχού παρών Θεός η Πηγή της Αιωνίου Ζωής, και κανείς χωρίς στον Χριστό να δοθεί και ν'αρχίσει να τον ακολουθεί στην βασιλεία του δεν θα μπει !!

Η Αγάπη του Χριστού μου
είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ
σταυρώθηκε για μενα
για να δώσει σεμε Ζωή !!
Όλα στον Χριστό τα χρωστώ
που θυσιάστηκε για μένα
ώστε ποτε να μην χαθώ
αλλα μαζί του για πάντα να βρεθώ
Με τον Χριστό μου που ΑΓΑΠΩΩΩΩΩ !

"Όχι δεν θα ντροπιαστώ
από τον Χριστό να εξαρτηθώ
"
είναι η σκέψης της ψυχής του αμαρτωλού
που στον παράδεισο δεν θα μπει,
αλλά μακριά του θα χαθεί !!!

Μαύρος θα είναι ο ουρανός
Αέρηδες θα φυσούνε
Νύχτα μαύρη κι' αλλόκοτη
θα είναι το ταξίδι το στερνό
αυτών που εν Ζωή
τον Χριστό αρνήθηκαν
Σωτήρα τους να τον δεχτούν
!

No comments:

Post a Comment