Popular Posts

Tuesday 26 May 2015

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ

Δεν υπήρξε ποτέ  στιγμή στην ιστορία όπου οι άνθρωποι σε  δεινή κατάσταση αρνήθηκαν να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα.
 Ρεαλισμός στην πολιτική και ιδίως στην οικονομία ειναι πάντοτε απαραίτητος, το να είσαι αδιάλλακτος, το να λες δεν θα παραβώ τις κόκκινες γραμμές που έχω βάλει, οταν  δεν εχεις κανένα χαρτί στο χέρι σου κανένα μέσω για να αντιμετωπίσεις τον αντίπαλο σου, την θύελλα και τσουναμι που οικονομικά θα  διαμελίσει είναι ένδειξης ιδεολογικής αρτηριοσκλήρωσης κι'οχι φρονιμάδας.
 Στην διεθνή ιστορία όταν οι λαοί επαναστάτησαν η επανάστασης τους τους οδήγησε στην Ελευθερία και ΟΧΙ στην καταστροφή και εξαχρείωση. Το 1821 μας οδήγησε στην Ελευθερία. Η Αίγυπτος το 1950 και τα κράτη της Αφρικής που επαναστάτησαν ολα απόκτησαν την ελευθέρια, ενω η δική μας *επανάστασης* η άρνησης να συμβιβαστούμε και να συγκροτήσουμε μια υγιέστερη λυτή επιβιώσιμη  οικονομική βάση, θα μας οδηγήσει σε μια καταστροφική εξαχρείωση που ποτε μας δεν γνωρίσαμε. 
 Αν υπάρχει μια στιγμή για να αποφύγουμε την μελλοντική καταστροφή που σκιάζει  τον ορίζοντα, είναι τώρα, τώρα είναι η στιγμή να συμβιβαστούμε με τους εταίρους μας και να  ανασυγκροτήσουμε την οικονομία μας κα σε μια υγιέστερη βάση διακυβέρνησης χωρίς σπάταλες ωστε σιγά αλλά σταθερά η Ελλάδα μας και πάλι να δει μέρες ευημερίας. Αμην!

No comments:

Post a Comment