Popular Posts

Wednesday 6 May 2015

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΕΙΩΝΕΙΣ

Ποια η πως είναι η ΔΟΞΑ του Κυρίου, πολύ θα ήθελα να γνώριζα την δόξα του Κυρίου.
Η δόξα του Κυριου ειναι ασύλληπτη και δεν μπορούμε να την φανταστούμε.
O Πέτρος, Ιωάννης και Ιάκωβος οταν ήσαν μαζί με τον Χριστό στο βουνό είδαν την δόξα του καθώς συνομιλούσε με τον Μωυσή και τον Ηλία, τον αναγνώρισαν σε όλη την ΘΕΟΤΗΤΑ του .(Λουκάς 9;28-32) και Οχι μόνο ο Κύριος Ιησούς Χριστός ηταν περιβεβλημενος μ'ολη του την δόξα αλλά περιβεβλημενοι με δόξα ήσαν και ο Μωυσής και ο Ηλίας !!!
Ο Απόστολος Ιωάννης μας λέει οτι ο Χριστός ειναι ο Κύριος της ΔΟΞΑΣ << ο ΛΟΓΟΣ ενσαρκωθηκε και ΚΑΤΟΙΚΗΣΕ ανάμεσα μας και με ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΟΙΔΑΜΕ την ΔΟΞΑ του, μια δόξα που σαν μονογενής την ειχε απο τον Πατερα, γεματος ΧΑΡΗ και ΑΛΗΘΕΙΑ.(Ιωαννης 1;14)
"Κι εγώ την δόξα που μου έδωσες τη ΜΕΤΕΔΩΣΑ σ'αυτούς, για να είναι ΕΝΑ, οπως είμαστε εμείς ΕΝΑ. ΕΓΩ ΜΑΖΙ τους και ΕΣΥ μαζι μου, για να είναι ολοκληρωμένοι σε μια ενότητα, και για να ξέρει ο κόσμος οτι Εσυ με απόστειλες και ΟΤΙ τους ΑΓΑΠΗΣΕΣ όπως ακριβώς ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΜΕΝΑ !! (Ιωαν 17;22)
Φίλε μου διανοησε οτι αν είσαι πιστό παιδί του Κυρίου, αν ο Χριστός ειναι Κύριος και ΣΩΤΗΡΑΣ σου, ο Θεός σ' εχει αγαπήσει ΟΣΟ και τον ΧΡΙΣΤΟ οταν ήταν κάτω στην ΓΗ;;
Και επιθυμία και ευχή του Χριστού είναι να δεις την ΔΟΞΑ του: <<Πατέρα, θέλω αυτοί που μου έδωσες να είναι μαζί μου όπου είμαι κι εγώ, για να μπορούν να βλέπουν τη δόξα μου, τη δόξα που μου χάρισες, γιατί με αγάπησες προτού να γίνει ο κόσμος.25Πατέρα, δίκαιε κριτή, ο κόσμος δε σε γνώρισε, ενώ εγώ σε γνώρισα, κι αυτοί εδώ έχουν αναγνωρίσει πως μ' έστειλες εσύ. 26Τους έμαθα ποιος είσαι και θα συνεχίσω να τους το μαθαίνω, ώστε να είναι μέσα τους η αγάπη με την οποία με αγάπησες, όπως κι εγώ θα είμαι μέσα τους»
Όταν απο το Άγιο Πνεύμα βαπτιστείς τότε θα έχεις την προσωπική εμπειρία της ΑΓΑΠΗΣ και ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ του ΘΕΟΥ να κατοικεί μέσα σου, και να γνωρίζει κάθε πόρος της καρδιάς σου οτι εσένα ( κι'έμενα) τον ανάξιο αμαρτωλό μας ΑΓΑΠΗΣΕ τόσο πολύ ο ΠΑΤΕΡΑΣ και ο Χριστός που δια του Αγίου Πνεύματος κατοικούν μέσα σου! (Ιωαν 14;23) και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ !! (ΕΒΡΑΙΟΥΣ 13;5)
Φίλε μου θα γνωρίσεις την ΔΟΞΑ του ΚΥΡΙΟΥ όταν την καρδιά σου την ανοίξεις στον Κύριο και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ, τότε από το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του θα ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ (Ιωαν 1;12-13) και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ θα μπεις και ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα χαθείς ! (Ιωαν 10;9) Αμήν!

No comments:

Post a Comment