Popular Posts

Friday 15 May 2015

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΕΙΝAI ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

Φιλοι μου, σας εύχομαι Ζωη ανθόσπαρτη και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ, και μετάβαση στον παράδεισο οταν κλείσετε τα μάτια σας για τελευταία φορα, αλλά ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΑΡΤΗΣΕΙ και ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ απο την ΔΟΞΑ του ΘΕΟΥ (Ρωμ 3;23) και ο ΜΙΣΘΟΣ της ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ο ΘΑΝΑΤΟΣ (Ρωμ 6:23) δηλαδη η συνέπεια της αμαρτιας ειναι αιωνία αποκοπη-απομακρυνση απο την παρουσία του Θεου.

Φίλε , όλους θα μας αγγίξει ο Θανατος αυτο ειναι σίγουρο 100% , κανείς δεν ξέρει την ημερα και την ωρα που γι' αυτόν θα ειναι η τελευταία του στιγμή, και αλίμονο αν εως τότε τον Χριστό που ηρθε για να φορτωθεί στο σώμα του τις δικές μας-σου- αμαρτίες δεν έχεις προσωπικό σωτήρα σου δεχτει, αλίμονο αν έως τοτε απο το Αγιο Πνεύμα του δεν έχεις ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ.
 Αλήθεια είναι και σου το τονίζω  πως αν κανείς ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗ ΑΝΩΘΕΝ < δηλαδή ΟΧΙ απο ενέργεια και πρωτοβουλία ανθρωπινή αλλα από το Πνεύμα του Θεου (Ιωαν 1:12-13)> δεν μπορεί να δει την βασιλεία του Θεου.(Ιωαν 3;3,5) Αυτά ειναι τα λόγια  εγνοιας και Αγάπης του Χριστού προς τον Νικόδημο επειδή δεν θέλει ο Νικοδημος να νομίσει οτι χωρίς να ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ, χωρίς απο το Αγιο Πνεύμα του να ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ/ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ μαζί του μετα θάνατο θα βρεθεί !!
 Φίλε μου, η Ουράνια Βασιλεία είναι του Χριστού, και οι φίλοι του, ολοι που τον αγαπούν, που παραμέρισαν το ΕΓΩ τους, που απαρνήθηκαν τον Εγωισμό τους και τον ακολούθησαν, μαζί του θα βρεθούν. « Εγώ πηγαίνω να σας ετοιμάσω τόπο. Κι όταν πάω και σας ετοιμάσω τόπο, πάλι θα 'ρθώ και θα σας πάρω κοντά μου, ώστε όπου είμαι εγώ να είστε κι εσείς. Ξέρετε, βέβαια, και πού πηγαίνω και την οδό που οδηγεί εκεί». «Κύριε», του λέει ο Θωμάς, «δεν ξέρουμε πού πηγαίνεις‡ πώς λοιπόν μπορούμε να ξέρουμε την οδό που οδηγεί εκεί;» Ο Ιησούς του απάντησε: «Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή‡ κανείς δεν πηγαίνει στον Πατέρα παρά μόνο αν περάσει από μένα. 7Αν με είχατε γνωρίσει, θα είχατε γνωρίσει και τον Πατέρα μου. Αλλά κι από τώρα τον γνωρίζετε και τον έχετε δει».(Ιωαν 14:2-6)

Φιλε η πόρτα και η οδός του Παραδείσου είναι ΜΟΝΟ ο ΧΡΙΣΤΟΣ, κανείς δεν πηγαίνει στον Πατέρα παρά μόνο αν περάσει από τον Χριστο (Ιωαν 14:6) αν πράγματι απάντησε την προσφορά Σωτηρίας του (Αποκ 3;2) αν άνοιξε την Καρδιά του και τον Χριστό Σωτήρα του τον έχει δεχτεί !!!
 «Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και ΔΕΝ τον δέχτηκαν. Όσοι ομως τον δέχτηκαν σ' αφτούς έδωσε το προνόμιο, την εξουσία να γίνουν παιδιά Θεού, και που δεν γεννήθηκαν απο γυναίκας αίμα, ουτε απο ανθρώπινη πρωτοβουλία, αλλά απο τον Θεό γεννήθηκαν Ξανά.»(Ιωάννης 1:12-13)
 Σου εύχομαι χωρίς δισταγμό στον Χριστό να δοθείς, πιστό παιδί του να γίνεις, απο το Αγιο πνεύμα του Θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ και θα εχεις την ΣΦΡΑΓΙΔΑ μεσα σου οτι οταν κλίσεις τα ματια σου για τελευταία φάρα μαζί του θα βρεθείς !!!

Η χαρά μου ειναι μεγάλη Ειναι καταπληκτική

Τον Χριστό τον Αγαπάω, Και σ'αυτόν έχω ΔΟΘΕΙ !

Πάντα σ' αυτόν εγώ τρέχω Με κάθε μου προσευχή

 Και πότε μου δεν μ' αφήνει Αβοήθητο στιγμή.

Σωτηρία μου έχει ΔΩΣΕΙ και Αιώνια Ζωή,

Και γιαυτό εγώ τον ΥΜΝΩ, Κάθε της Ζωής στιγμή.

Ο Σωτήρας ο Χριστός μου είναι καταπληκτικός

Και ποτε δεν θα μ' αφήσει Αβοήθητος Αυτός.

Και γι' αυτό και σου προτείνω Να τον εμπιστευτείς,

Και Σωτήρα κα Κύριο σου Και εσύ να τον ΔΕΧΤΕΙΣ !

No comments:

Post a Comment