Popular Posts

Sunday 31 May 2015

ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΖΗΤΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΣ

Θα ήθελα να ήξερα γιατί όταν πονάμε τον Θεό ζητάμε και καλά κάνουμε, αλλά όταν η μπόρα περάσει και όλα πάνε καλά γρήγορα τον ξεχνάμε ;
Τι είναι αυτό, που έχει ο πόνος που μας ελκύει στον ΘΕΟ ;
 Γιατί κατά κανόνα όλοι μας όταν πονάμε, οταν διαπιστώνομε  οτι η κατάστασης μας είναι δεινή, και καμία δύναμη στον κόσμο δεν μπορεί να μας βοηθήσει τότε τον Θεό ζητάμε να μας σώσει απο την επικείμενη καταστροφή, αλλά μετά γρήγορα τον ξεχνάμε !
 
Χάρη σε μεγάλα κτυπήματα ζωής, την  θαλπωρή που δεν βρήκαμε απο τα Πεθερικά μου στον Καναδά που μας κάλεσαν, του οτι  μ' απέλυσε ο  πεθερός μου απο την εταιρία του ένα μισυ χρόνο  μετά που πρωτοήρθαμε, και η μεγάλη μου κόρη μου η Χριστίνα μόλις τότε 13 χρόνων έπαθε σχιζοφρένεια, ολα αυτά και κάτι άλλα μ'έκαναν και ζήτησα τον Θεό μ'όλη την καρδιά. Σήκωσα τα χέρια μου στον ουρανό και ζήτησα αν υπάρχει να με βοηθήσει. Και σε ψυχίατρο πήγα για λίγο, αλλά αυτό που με βοήθησε ήταν ο ΛΟΓΟΣ του Κυρίου οτι Πίστεψα κάθε λέξη του Ευαγγελίου που έφερε η κόρη μου το 1986 από το σχολείο. Τότε κάτι οργανισμοί τα μοίραζαν στους μαθητές. Πίστεψα οτι ο Χριστός που είπε «ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ» ήταν ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ και μπορούσε να το κάνει, και του άνοιξα την καρδιά μου και τον εμπιστεύτηκα και από τότε του ανήκω, τον ακολουθώ, και έχω στήριγμα φοβερό, κι' αν αδύνατος από φύση και όμως είμαι πολύ δυνατός, επειδή ο ΚΥΡΙΟΣ μου ο ΘΕΟΣ μου είναι ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ και δεν αφήνει αβοήθητο κανένα γνήσιο του πιστό του παιδί.

Πολύτιμη ψυχή, επέτρεψε μου να σ' ερωτήσω ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ πρεπει  ΟΛΟΤΕΛΑ Ν'ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ  και  ΒΑΡΙΑ  να ΠΛΗΓΟΘΕΙΣ  προτού τα χέρια σηκώσεις στον Χριστό και προσωπικό Σωτήρα σου τον δεχτείς και την Ειρήνη, την σιγουριά, την  βεβαιότητα που δίνει και εσυ να την δεχτείς και μ'ασφάλεια αρχίσεις να ζεις ;

Φίλοι μου, πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε ;
 Εμάς μας βοήθησε ο Χριστός και ξέρουμε οτι η βοήθεια του είναι πιο δυνατή απο καθε ανθρώπινη βοήθεια, γιατί εκεί που η δίκη μας δύναμη αποδεικνύεται ελλιπής, εκεί ανατέλλει η ΧΑΡΙΣ του η ΔΥΝΑΜΗΣ του η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του να σηκώσει τον πεσμένο, τον αδύνατο, και να του δώσει ενα καινούργιο ξεκίνημα ζωής με τον ίδιο πάντα στο πλευρό του ΣΩΤΗΡΑ του και ΣΥΝΤΡΟΦΟ του.(Εβραιους 13;5)     

Αυτό το καινούργιο ξεκίνημα Ζωής έλαβα το 1988 από τον Χριστό, αυτό εύχομαι και σε σένα τίποτε λιγότερο. Αμήν!

No comments:

Post a Comment