Popular Posts

Thursday 21 May 2015

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ; ; ;

Μόνο αν τον Χριστό αρνηθείς προσωπικό Σωτήρα του να τον δεχτείς . Γιατί όπως την εκτίμηση,  αφοσίωση σου και αγάπη σου  σ' αυτόν η σ'αυτήν που λες οτι τον η την Αγαπάς την επικυρώνεις με αρραβώνα, δεν αρνείσαι αυτον/αυτην που ΑΓΑΠΑΣ να τον ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΘΕΙΣ, ετσι και την Αφοσίωση σου και Αγάπη σου στον Χριστό < τον Νυμφίο του γνήσιου Χριστιανού> την επικυρώνεις ανοίγοντας διάπλατα την Πορτα της καρδιάς σου (Αποκ 3:20) και τον ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου !!

 Αυτή η απάντησης/ομολογία της ΚΑΡΔΙΑΣ ζητά ο Χριστός από τον καθένα που τον Αγαπα και υπηρετεί και λέει οτι του ανήκει..
Γιατί φίλε και φίλη, αν πραγματικά τον Χριστο ΑΓΑΠΑΣ δεν θα διστάξεις το κάλεσμα του να απαντήσεις "Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20) και προσωπικό Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ !!
Αν όμως ΑΡΝΕΙΘΕΙΣ ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς, τοτε μακριά του θα χαθείς γιατι παρόλο που γνώρισες την ΧΑΡΗ και το ΕΛΕΟΣ του ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ τον επι γης Θεό Ιησού Χριστό  προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς και ετσι με το ΑΝΟΙΓΜΑ της ΚΑΡΔΙΑΣ σου την Αγάπη σου σ' Αυτόν να την ΕΠΙΚΗΡΩΣΕΙΣ !

 «Ο Χριστός στους δικούς του ηρθε και ΔΕΝ τον δέχτηκαν. Όσοι ομως τον δέχτηκαν σ' αυτούς έδωσε το προνόμιο, την εξουσία να γίνουν παιδιά Θεού, και που δεν γεννήθηκαν απο γυναίκας αίμα, ουτε απο ανθρώπινη πρωτοβουλία, αλλά απο τον Θεο γεννήθηκαν Ξανά.»(Ιωάννης 1:12-13)

No comments:

Post a Comment