Popular Posts

Tuesday 12 May 2015

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΣΜΟ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ .

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ επιθυμεί και Ζητά  ΔΕΣΜΟ μ'εμάς  ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον καθένα μας, και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ βασίζεται στην αμοιβαία ΑΓΑΠΗ, στα ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ που τρέφει ο ένας προς τον άλλο.Αν ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ τον ΘΕΟ τον ΧΡΙΣΤΟ που σ΄ΑΓΑΠΗΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΣΜΟ ΜΑΖΙ του, δεν έχεις ΚΟΙΝΩΝΙΑ μαζι του ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ η *νύμφη* του Νυμφίου, αλλά είσαι απλώς ο φαινομενικά  Χριστιανός που ο Χριστός του λέει:«Επειδή είσαι ΧΛΙΑΡΟΣ (δεν έχεις τα ίδια αισθήματα που είχες πριν) θα σε ΞΕΡΑΣΩ απο το στόμα μου....Γίνε ΘΕΡΜΟΣ και ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ. Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20)

Πολύτιμη ψυχή ο  ΧΡΙΣΤΟΣ επιθυμεί και Ζητά  ΔΕΣΜΟ μ' εμάς  ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον καθένα μας, και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ βασίζεται στην αμοιβαία ΑΓΑΠΗ μόνο όποιος ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΟ ΑΓΑΠΗΣ με τον ΧΡΙΣΤΟ  μένει ΕΝΟΜΕΝΟΣ με τον ΘΕΟ και ο ΘΕΟΣ μ' αυτον( Α.Ιωάννου 4;16) ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ <τον Πατέρα> ΑΓΑΠΑΕΙ και ΕΚΕΙΝΟΝ τον Χριστο που εχει ΓΕΝΝΗΘΕΙ απ' Αυτον! (Α.Ιωάννου 5:1)

Όπως όταν ένα ζευγάρι πάψει να έχει αισθήματα τρυφεράδας και ΑΓΑΠΗΣ ο ένας προς τον άλλο, ακόμα και αν συνεχίζουν να συμβιώνουν ο Γάμος τους είναι ΝΕΚΡΟΣ. Έτσι και με τον Νυμφίο μας αν δεν έχω ΑΓΑΠΗ προς τον Νυμφίο μου τον Χριστό τον *αρραβωνιαστικό* μου τότε οτι και να έχω η κάνω είμαι ΚΑΛΠΙΚΟΣ, αφού δεν τον αγαπώ, και μαζί του μετά θάνατο δεν θα βρεθώ.

 Άλλα  αν ανοίξω/εις την καρδία σου στον Χριστό, ποτε ποια δεν θα είσαι ο ίδιος, η ίδια γιατί από το Άγιο του Πνεύμα θα ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ  ΞΑΝΑ (Ιωαν 1:12-13) θα γίνεις ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΟΥ και με την Χάρη του θα ζεις, θα λάβεις το καινούργιο σου παρών και ο Πατήρ και ο Χριστός θα κατοικούν στην ΚΑΡΔΙΑ σου (Ιωαν 14;23,Αποκ 3:20) και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ. (Εβραιους 13:5,Ρωμ 8;35,39) ΑΜΗΝ!!

No comments:

Post a Comment