Popular Posts

Wednesday 20 May 2015

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ;

Πολύτιμη ψυχή εάν η διάβασης σου δεν είναι καλή, στην αντίπερα ευλογημένη όχθη του παραδείσου δεν θα μπεις. Όλες οι *διαβάσεις* στην βασιλεία του Θεού δεν οδηγούν, αντιθέτως όλες οι *διαβάσεις* που οι άνθρωποι  τις εμπιστεύονται για διαβάσεις στην απώλεια οδηγούν και ΜΟΝΟ ο ΧΡΙΣΤΟΣ  είναι η *ΔΙΑΒΑΣΗΣ* η ΠΟΡΤΑ που αν την διαβείς στο σπίτι του Πατρός, στον Παράδεισο θα μπεις.(Ιωαν 5:40,14:1-6) O  Χριστός φίλε μου είναι o μονός που ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΔΙΑΒΑΣΗ στην Αιώνια Ζωή. Τον Χριστό η μακαρία μητέρα του Κυρίου μας  ΔΟΞΑΣΕ για την ΣΩΤΗΡΙΑ της οταν είπε «Δοξάζει η ψυχή μου τον Κύριο και βρήκε ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ το Πνεύμα μου στο Θεο το ΣΩΤΗΡΑ μου»( Λουκάς 1:46-47) και μακάριος/α και εσύ θα είσαι και με αγαλλίαση το πνεύμα σου θα γεμίσει όταν στον Χριστό προσφυγεις !!! «ΕΓΩ, ΕΙΜΑΙ η ΠΟΡΤΑ των προβάτων. Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ < ως ΔΙΑΒΑΣΗ>  ΘΑ ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή»(Ιωάννης 10:9) 

 Η *ΔΙΑΒΑΣΗΣ* απο την γη στην Αιώνια Ζωή είναι ο  Χριστός ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ (Ιωαν 10:11) όλων που το κάλεσμα του απαντήσουν και απ' Αυτόν  Ανάπαυση και ΝΕΡΟ ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ ζητήσουν να πιουν.(Ματθ 11;28, Ιωαν 7:37-38) 
«Εγώ είμαι η οδός,  και η Αλήθεια και η Ζωή. Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα <ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΗ στην Ουράνια βασιλεία>   παρα μονάχα αν περάσει από μένα!»(Ιωαν 14:6) είναι τα λόγια του ΣΩΤΗΡΑ  Χριστού προς  κάθε αμαρτωλό που επιθυμεί να μην χαθεί άλλα στην Αιώνια Ζωή να μπει !!
      
Στον παράδεισο φίλε μου είναι  ευπρόσδεκτοι μέσω της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ  ΔΙΑΒΑΣΗΣ = ΠΟΡΤΑΣ, όλοι οι μετανιωμένοι Αμαρτωλοί που τον Βασιλέα των Βασιλέων και Κύριο των Κυρίων Ιησού ΧΡΙΣΤΟ προσωπικό  ΣΩΤΗΡΑΣ τους τον δεχτούν !!! (Ιωάννης 1:12-13

No comments:

Post a Comment