Popular Posts

Friday 8 May 2015

ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ Σ' ΑΓΑΠΩ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ, ΧΑΡΗ Σ' ΕΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΩ Σ'ΑΓΑΠΩ, Σ' ΑΓΑΠΩ, Σ'ΑΓΑΠΩ !!


Χθες έγραψα οτι το Ευαγγέλιο μας βεβαιώνει οτι η ΣΩΤΗΡΙΑ δεν ειναι επίτευγμα δικό μας οτι δεν είναι «ΟΥΤΕ του ΘΕΛΟΝΤΟΣ ουτε του ΤΡΕΧΟΝΟΤΟΣ αλλα του ΕΛΕΟΥΝΤΟΣ ΘΕΟΥ» (Ρωμ 9:16) ΑΛΛΑ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ,δηλαδή δεν μπορείς να εργασθείς για την ΣΩΤΗΡΙΑ σου αλλά να ΚΙΝΗΘΕΙΣ, να φωνάξεις σαν τον ναυαγο που τα κύματα θα τον πάρουν στον πάτο « ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ»  (Ρωμ 9:31, Αποκ 3:20,Λουκ 7:50, 18:42)
«Γιατί πράγματι με ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ έχετε ΣΩΘΕΙ μέσω πίστεως. Και Αυτό <η ΣΩΤΗΡΙΑ σας> ΔΕΝ είναι ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ δικό σας. Είναι ΔΩΡΟ του ΘΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΥΧΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ» (Εφεσιους 2:8-9) βεβαιώνει ολους μας ο Λόγος του Θεού χωρίς ν'αφήσει κανένα ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΩΣ.
Αυτό ομως που παρέλειψα να γράψω ειναι την ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ μου, την ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ που θα ξεχειλίζει καθε μερα της ζωής απο τον αμαρτωλό που Χάρη στην Πιστή του στον Χριστο βαπτίστηκε με τ'Αγιο Πνεύμα και έλαβε το καινούργιο του Παρών, την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ που ποτε δεν θα το χάσει και στην Αιώνια Ζωή θα μπει. Αμήν!!
*ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ Σ' ΑΓΑΠΩ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ, ΧΑΡΗ Σ' ΕΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΩ Σ'ΑΓΑΠΩ, Σ' ΑΓΑΠΩ, Σ'ΑΓΑΠΩ !!*
Ναι φίλε μου, απο το λόγια των χειλιών σου θα φανεί αν έχεις Σωθει. Οι ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ και οι ΥΜΝΟΙ της καρδιάς σου προς τον Χριστό ειναι το αναμφισβήτητο τεκμήριο οτι εχεις ΣΩΘΕΙ, γιατί ο συγχωρεμένος και Σωσμένος απο τον Χριστό αμαρτωλός οπως η γυναίκα που έσπασε το αλαβάστρινο δοχείο με μύρο και καταφιλουσε τα πόδια του Χριστού( Λουκ 7:36-38) ετσι κι'αυτός τον Χριστο θα τον υμνεί επειδή τον ΑΓΑΠΗΣΕ τόσο πολύ και απο τον ιδιο έχει ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙ:« Σας λεω πως ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙ οι ΑΜΑΡΤΙΕΣ της οι πολλες, γιατι ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΛΥ. »( Λουκ 7:45-47)
Όποιος χάρη στον Χριστό στον παράδεισο θα μπει τον ΧΡΙΣΤΟ κάθε μέρα της Ζωής του  ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΊ: *ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ Σ' ΑΓΑΠΩ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ, ΧΑΡΗ Σ' ΕΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΩ Σ'ΑΓΑΠΩ, Σ' ΑΓΑΠΩ, Σ'ΑΓΑΠΩ*  με χαρά ομολογεί !!

No comments:

Post a Comment