Popular Posts

Wednesday 13 May 2015

O ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ

Η αγάπη του Χριστού μου
Είναι καταπληκτική
Ποτε δεν με αφήνει
Ούτε μια Ζωής στιγμή !!!

Ναι, είναι γεγονός οτι εγώ πάρα πολλές φορές και ώρες ενεργώ αυτόματα, μασουλώ αρνητικές σκέψεις, και αντιδρώ μέσα απο τους φόβους μου, τις ανησυχίες μου, και τις προκαταλήψεις μου, αλλά η ΑΓΑΠΗ του ΣΩΤΗΡΑ μου ποτε δεν μ' αφήνει.
Το Άγιο του Πνεύμα είναι πάντα στο πλευρό μου.
Ο λόγος του με βεβαιώνει,και βεβαιώνει καθε γνήσιο πιστό του παιδί << ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΩ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ>> (Εβραιους 13:5)
«Μπορεί τάχα η μάνα το βρέφος της να λησμονήσει, και να μη δείξει την αγάπη της στο σπλάχνο της που γέννησε; Μα κι αν ακόμη εκείνες λησμονήσουν, δε θα σε λησμονήσω εγώ.>> (Ησαΐας 49:15) είναι ο λόγος του Κυρίου για κάθε γνήσιο πιστό του παιδί, για τον καθένα που τον ΑΓΑΠΑ και τον εχει πρώτο στη ζωη του.
  << ΔΕN ΘΑ ΣΑΣ ΑΦHΣΩ ΟΡΦΑΝΟΥΣ.ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ>> (Ιωαν 14:18) είναι ο λόγος του Κυρίου για ολα τα πιστά του παιδιά !!
Τα πιστά του παιδιά δεν ειναι σαν την καλαμιά στον κάμπο, ανυπεράσπιστα εκτεθειμένα σε καθε επίθεση και επιβουλή του εχθρού, αλλά ο Κύριος της Ζωης ο ΣΩΤΗΡΑΣ τους ειναι στο πλευρό τους ΚΥΡΙΟΣ και ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ τους.
Φίλοι μου σας Εύχομαι τον Χριστό μ' όλη την ΚΑΡΔΙΑ σας να τον εμπιστευτείτε είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ και κάθε υπόσχεση του θα ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ !!

No comments:

Post a Comment