Popular Posts

Friday 22 May 2015

Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Για να σωθείς έρχεσαι στον Κύριο με ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ και ΣΥΝΤΡΙΒΗ, έρχεσαι όπως ο Τελώνης, ο ληστής στον σταυρό και η Μαρία  η Μαγδαληνή, που με τα δάκρυα της έβρεχε τα πόδια του Κυρίου και τα φιλούσε !!

Αδέλφια, το διαβατήριο, η βίζα εισόδου στην βασιλεία του Θεού είναι η με ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ και ΣΥΝΤΡΙΒΗ επιστροφή στον ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ, τον επι γης παντοδύναμο πανταχού παρών ΘΕΟ !!
 " Αυτός που ΕΡΧΕΤΑΙ σε μένα, αυτόν οχι , δεν θα τον αποδιωξω.....Κι αυτόν θα τον ΑΝΑΣΤΗΣΩ  την εσχάτη ημέρα !!" (Ιωαν 6;37,40) Είναι η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ του Χριστού για καθε αμαρτωλό !!!
 « ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11:28)
  «Να, στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της καρδίας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ΑΚΟΥΣΕΙΣ την Φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα γιορτάσουμε μαζι. » (Αποκάλυψη 3:20) μακριά από τον Χριστό θα χαθείς.
 <<Αν διψάει κάποιος σ'έμενα να ΕΡΧΕΤΑΙ και να ΠΙΝΕΙ. Οπως το λέει η γραφή, ποτάμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ νερού θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ μέσα από εκείνον που πιστεύει σ' Έμενα»(Ιωάννης 7:37-38) βεβαιώνει ο Χριστός καθένα  που επιθυμεί στην ευλογία του να μπει !!!

No comments:

Post a Comment