Popular Posts

Wednesday 29 April 2015

MHN ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΨΗΦΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Δεν ήταν οι Εθνικοί που πρώτοι αψήφησαν τα λόγια του Χριστού, αλλάοι θεολόγοι, οι εγγράμματοι Φαρισαίοι, οι ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ Ιουδαίοι πουτηρούσαν τον νόμο, και νηστευαν και ξεχωρίζαν το δέκατο απο ταεισοδήματα τους ( Λουκάς 18:9) που ειχαν την πεποίθηση οτι η Εκκλησίατους και η Θρησκοληψία τους θα τους εξασφάλιζε την Σωτηρία.

Και σήμερα δεν είναι λίγοι αυτοί που σαν τους θρησκόληπτους Εβραίους  τον Χριστό και την προσφορά Σωτηρίας του « ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11:28) και «Να, στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της καρδίας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ΑΚΟΥΣΕΙΣ την Φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα γιορτάσουμε μαζί» (Αποκάλυψη 3:20) αγνοούν επειδή νομίζουν οτι χάρη στην μεσολάβηση της εκκλησίας στην βασιλεία του Χρίστου θα μπουν !! 
Αμ' δεν είναι έτσι ΚΑΝΕΝΑΣ ακατάδεχτος που αρνείται το κάλεσμα του Χριστού (Ματ 11;28, Αποκ 3:20) να απαντήσει και ν'ανοίξει την καρδιά του και Σωτήρα του να τον δεχτεί στην βασιλεία του δεν θα μπει, αλλά μόνο ο ταπεινός που σαν τον  τελώνη, την Μαρία την Μαγδαληνή και τον Ληστή στον σταυρό τον  Χριστό μ 'όλη του την καρδία τον  εμπιστευτεί !!!   

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
 
Θεέ μου, αναγνωρίζω ότι είμαι αμαρτωλός καί ότι οι αμαρτίες μου με χωρίζουν από Εσένα. Σε ευχαριστώ πού έδειξες την ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ γιά μένα στέλνοντας τον Μονογεννή σου Υιό, τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ να θυσιαστεί γιά μένα πάνω στο σκληρό Σταυρό τού Γολγοθά. Σ' ευχαριστώ πού πέθανε γιά μένα γιά να πληρώσει γιά τις αμαρτίες μου. 
 ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΜΟΥ, Σ'ευχαριστώ πού πλήρωσες γιά τις αμαρτίες μου καί σε παρακαλώ να με συγχωρήσεις καί να με καθαρίσεις με το ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ, σού δίνω τη ζωή μου καί σε αναγνωρίζω γιά ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ καί ΚΥΡΙΟ ΜΟΥ. Από εδώ καί πέρα θέλω να σε ακολουθήσω. Ελα στη ζωή μου καί κάνε'με ένα καινούργιο άτομο πού εσύ θέλεις. Σ' ευχαριστώ πού με έσωσες . Αμην!!! 

Αδελφέ μου, εάν το κάλεσμα του Χριστού το ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ και Σωτήρα σου τον δεχτείς Θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ, και στην Αιώνια Ζωή θα μπεις !!! 
«Ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ, και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Σε όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ- καρδιακά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ, τον ασπάστηκαν, του δόθηκαν- σ'αυτούς ΕΔΩΣΕ το προνόμιο να γίνουνΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ.... ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ απο τον Θεο, και ΟΧΙ από σαρκική μείξη, ανθρωπινή θέληση, η ανδρική επιθυμία» (Ιωάννης 1:12-13) 
Αδελφέ μου, ο Θεός, έδωσε σε μας αιώνια ζωή, κι αυτή η ζωή είναι μέσα στον Υιό του.Εκείνος, που έχει τον Υιό, έχει τη ζωή εκείνος, που δεν έχει τον Υιό τού Θεού, τη ζωή δεν έχει. .( Α ΙΩΑΝΝΗ 5: 11-12)   Σου εύχομαι σήμερα ν'ανοίξεις την καρδιά σου στον Γιο, στον ΣΩΤΗΡΑ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ για να λάβεις την ΑΙΩΝΙΑ μαζί του Ζωή !!! Αμήν! 

No comments:

Post a Comment