Popular Posts

Saturday 11 April 2015

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΛΥΤΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΙΧΑΜΑΛΩΤΟ ΠΑΙΔΙ

Δεν υπάρχει τίποτε πολυτιμότερο απο την Ελευθερία, απο το να έχεις το μέτωπο σου καθαρό, απο το να ζεις χωρίς τύψεις συνειδήσεως, χωρίς θαμμένα μυστικά, χωρίς να υποχωρείς σε πάθη και αμαρτωλές επιθυμίες, να μην υπάρχει ουτε μια ζαρωματιά στην συμπεριφορά σου, απο το να έχεις την βεβαιότητα οτι ο Χριστός ειναι στο πλευρό σου, και σε κάθε βημα σου θα σου συμπαρασταθεί κι' απο κάθε βαθειά ριζωμένη κακή συνήθεια, έξη θα σε ΛΥΤΡΩΣΕΙ, θα σε ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ και χωρίς καμία κηλίδα η ζαρωματιά στον Πατέρα Θεο θα σε παρουσιάσει !!
Η αγάπη του Χριστού ήταν αυτή που αφαίρεσε  στα σαράντα μου τον φόβο  και την  απελπισία που οιαδήποτε  αγιάτρευτη ασθενεια -όπως σχιζοφρενία που κτύπησε την κόρη μου στα δεκατρία-  φέρνει και που ενώ απο το DNA ήμουν πάντα ανήσυχος με σταθεροποιεί οτι και να μου συμβεί.
Φίλε μου η αγάπη του Χριστού ειναι ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ δηλαδή αν ανοίξεις την καρδιά σου στον Χριστό δε  θα καταλήξεις στην κόλαση. Ο Χριστός θα σε ελευθερώσει απο τα δεσμά της αμαρτίας, δεν θα κυριαρχεί η αμαρτία στην ζωή σου, και δεν θα ζεις αμφιβάλλοντας αν στον παράδεισο θα μπεις !!
Δεν υπάρχει  μισολυτρωμένος  μισοσωσμένος απο τον Χριστό, όποιον ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ο ΚΥΡΙΟΣ ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ  : « Αλήθεια είναι και σας το ΤΟΝΙΖΩ πως ο ΚΑΘΕΝΑΣ  που αμαρτάνει ειναι ΔΟΥΛΟΣ της ΑΜΑΡΤΙΑΣ.Και ο δούλος ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ στο σπίτι μόνιμα, ο γιος μένει μόνιμα. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ο Γιος , ΤΟΤΕ θα ειστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !!»(Ιωαν 8:34-35)
Η είσαι ΛΥΤΡΩΜΕΝΟΣ απο τον Χριστό ΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΣ η δεν είσαι αλλά βρίσκεσαι ακόμα στα δεσμά της αμαρτίας και του θανάτου που θα σου αποκλείσουν την διαμονή στο σπίτι του Πατρός, στον Παράδεισο. Όποιος δεν ανήκει στον Χριστό την ΛΥΤΡΩΣΗ που χαρίζει στα πιστά του παιδιά δεν θα την γευτεί, για τις αμαρτίες του θα λογοδοτήσει και  μακριά του θα αποκλειστεί.(Ρωμ 14:11-12) 

Ο Χριστος είναι ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ, του ΘΑΝΑΤΟΥ ο ΝΙΚΗΤΗΣ, και της Σωτηρίας του Πιστου ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ.
Φίλε ολοι  θα σταθούμε στο βήμα του Χριστού "Ζω εγώ, λει ο Κύριος, μπροστά σε μένα θα κάμψει κάθε γόνατο, και κάθε γλώσσα θα αναγνωρίσει τον ΘΕΟ" (Ρωμ 14:11-12)
Σήμερα λοιπόν άνοιξε την καρδία σου στον ΣΩΤΗΡΑ και ΛΥΤΡΩΤΗ Ιησού Χριστό που στον σταυρό πλήρωσε την τιμωρία για την δίκη σου αμαρτία, και στη Ευλογία του κι'εσυ θα μπεις και ΠΟΤΕ δεν θα χαθείς!(Ιωαν 10:9)Αμήν!!

No comments:

Post a Comment