Popular Posts

Thursday 9 April 2015

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ

O Κύριος λέει:"Καταραμένος ο άνθρωπος που σε άνθρωπο ελπίζει, που απο μένα απομακρύνεται και στηρίζεται σε ανθρώπινη δύναμη.......ΠΟΤΕ του ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΛΟ Θα ειναι σαν τον θάμνο στην έρημο...σε τόπο ακατοίκητο.ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ομως ειναι ο άνθρωπος που ΕΛΠΙΖΕΙ σ'ΕΜΕΝΑ και Μ'ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ" .(Ιερεμιας 17:5-6)
Και ο Σωτήρας μας Χριστός πριν δυο χιλιάδες χρόνια ειπε « Εγώ είμαι η Πόρτα . Αν κανείς προσφύγει σ' ΕΜΕΝΑ θα ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή.Ο Κλέφτης -ενοει τον διαβολο-δεν έρχεται παρα μονο για να κλέψει, να σφάξει και να αφανίσει. Εγω ΗΡΘΑ για να εχουν ΖΩΗ και να την έχουν ΑΦΘΟΝΗ !!»(Ιωαννης 10:9-10)

Και ενω ο Κύριος ξεκάθαρα είπε για την Σωτηρία της ψυχής μας οτι αυτός ειναι η ΠΟΡΤΑ για κάθε κουρασμένο αμαρτωλό που δροσιά ψυχική ζητά να βρει ( Ιωαν 7;37) και κανείς άλλος εμεις και οι πρόγονοι μας με τη πανουργία που μας χαρακτηρίζει θεμελιώσαμε την διδασκαλία των Παραθύρων και λέμε "Ναι, ο Κύριος αυτός και μόνο Σωζει, αλλά οι άγιοι πρεσβεύουν και ΜΕΣΙΤΕΥΟΥΝ για μας" λες και ο σπλαχνικός Χριστός ειναι κάποιος ΒΛΟΣΗΡΟΣ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟΣ δεσπότης και χρειαζόμαστε τις πρεσβείες και ρουσφέτια απ'άλλους για να μας δεχτεί. Σκοπίμως και λόγο της πονηραδας της ΑΠΑΤΗΛΗΣ καρδίας μας"(Ιερεμιας 17:9-10) κλείσαμε τα αυτιά μας στην αλήθεια οτι « δεν έχουμε έναν Αρχιερέα που δεν μπορεί να μας συμπονεσει αλλα έχουμε τον -ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΟ Χριστό- που εχει περάσει απ' ολες τις δοκιμασίες, παρόμοια μ'εμάς, και γι'αυτό ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΑΡΡΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ στον θρόνο της Χάρης του για να ΒΡΟΥΜΕ την ΧΑΡΗ που χρειαζόμαστε για βοήθεια στην κατάλληλη στιγμή !(Εβρ 4:14-16)

Φίλε η συχνό ουρία ταλαιπωρεί, αλλα η ΑΡΝΗΣΗΣ τον Χριστό σωτήρα σου να το δεχτείς απο την βασιλεία του για πάντα σε αποκλείει. Σε τόπο βασάνων μακριά του θα υποφέρουν οσοι αρνήθηκαν τον Χριστό Σωτήρα τους να τον δεχτούν. Κανένας άνθρωπος δεν εχει την ιδιότητα του ΑΛΆΘΗΤΟΥ, της ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΊΑΣ <ούτε στη γη ούτε στον ουρανό> για να βοηθήσει, για να διακρίνει μεταξύ του ειλικρινή αμαρτωλού και του αδιάφορου ΥΠΟΚΡΙΤΗ που κι'αυτός επιθυμεί στον παράδεισο να μπει, αλλά αρνείται την καρδία του στον Χριστό να εμπιστευτεί και απ'αυτόν με ολο του το είναι να εξαρτηθεί !!

Φίλε. Τρέξε στον Χριστό η Θεωρία των πολλαπλών πηγών Σωτηριας σε τίποτε δεν θα σ'ωφελήσει αλλά μακριά απο τον Χριστό στον τόπον των βασάνων θα σε οδηγήσει.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ λέει « Εγώ είμαι η Πορτα . Αν κανεις προσφύγει σ' ΕΜΕΝΑ θα ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9) το εάν θα μπεις στην Ευλογία του απο την απάντηση της καρδιάς σου εξαρτάται και ΟΧΙ από τις πρεσβείες των άλλων, η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ και ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ.(Ματ 11:28)

No comments:

Post a Comment