Popular Posts

Tuesday 28 April 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΔΕΧΤΩ !!!

Φίλε μου όποιος και να είσαι, όποια εμπειρία και να απέκτησες στην Ζωή σου, είσαι ο ίδιος.
Ο ίδιος ξυπνάς καθε πρωί, και τα περισσότερα πράγματα στην Ζωή σου επαναλαμβάνονται με μαθηματική ακρίβεια, κι ακόμα και αν όλα τριγύρω σου αλλάζουν εσυ είσαι ο ίδιος που ήσουν χθες, προχθές και την προπερασμένη Βδομάδα, και πάντοτε θα είσαι ο ίδιος η ίδια έως ότου τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ σου δεχτείς !!! Μόνο τότε θα αναγεννηθείς, ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ οχι απο σπέρμα φθαρτό αλλά απο άφθαρτο, απο τον λόγο του Θεού που ειναι ΖΩΝΑΝΟΣ  και μένει στον αιώνα !!( Α. Πέτρου 1:23)
Αυτό συνέβηκε στον Απόστολο Παύλο και απο διώκτης του Χριστιανισμού έγινε μάρτυρας και Απόστολος, κι' αυτό συνέβηκε στους εκατόν είκοσι  συγκεντρωμένους στο υπερώο όταν ακούστηκε η βουή απο τον ουρανό και γέμισαν όλοι απο Πνεύμα Άγιο (Πραξ 2;4) αυτό συνέβηκε στον Κορνήλιο και σ'αυτούς που άκουγαν το κήρυγμα του Πέτρου, όταν το Άγιο Πνεύμα κατέβηκε  επάνω σ'αυτούς που άκουγαν το κήρυγμα !!( Πραξ 10:44-48) Πρώτα βαπτίστηκαν απο το Αγιο Πνευμα και μετά απο το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ βαπτίστηκαν στο νερό, ΟΧΙ για να σωθούν, αφού είχαν ήδη από το Άγιο Πνεύμα ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ, αλλά λόγο υπακοή πίστεως !!!
Και κανείς δεν μπορεί να ΞΕΝΝΗΘΕΙ ξανά από πρωτοβουλία η ενέργεια ανθρωπινή αλλα μόνο απο τον ΘΕΟ, όσοι τον Χριστό Σωτήρα τους δεχτούν, γιατί βεβαιώνει η γραφή και λέει οτι «Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ < δεν άνοιξαν την καρδιά τους προσωπικό σωτήρα τους να τον δεχτούν> Σ'όσους ομως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, σ'αυτούς έδωσε το προνόμιο να γίνουν Παιδιά Θεού, σ'εκείνους που πιστεύουν στ' όνομα του. Δεν γεννήθηκαν αυτοί απο σαρκική μείξη, Ούτε απο ανθρωπινή θέληση, ούτε από ανδρική επιθυμία, αλλά από τον ΘΕΟ !»(Ιωαν 1;12-13)
Μόνο όταν τον Χριστό Σωτήρα σου δεχτείς δεν θα είσαι πια ο ίδιος αλλά απο το ΑΓΙΟ Πνευμα  του θα ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ, και ποτε ΔΕΝ θα ΧΑΘΕΙΣ, αλλα θα είσαι ένα καινούργιο δημιούργημα « Aν κανείς ανήκει στον Χριστό είναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. Τα παλιά πέρασαν, τώρα πια εχουν ΟΛΑ γίνει καινούργια!!!»(Β.Κορ 5:17)

Φίλε μου, σου εύχομαι τον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς και απο το Άγιο Πνεύμα του και εσυ να ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ, και να γνωρίσεις οτι το Άγιο Πνεύμα ζει  μέσα σου και ΔΕΝ θα είσαι ΠΟΤΕ ποια ο ίδιος που έως σήμερα είσαι. Μόνο το Άγιο Πνεύμα αν σε βαπτίσει θα σου δώσει το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ σου Παρών και ποτε δεν θα χαθείς γιατί μέσα σου ο Πατήρ, ο Γιος και το Άγιο Πνεύμα θα κατοικούν και ποτε δεν θα σ' αφήσουν ουτε θα σ'εγκαταλείψουν ! (Ιωαν 14:23,Εβρ 13;5) !!

No comments:

Post a Comment