Popular Posts

Friday 10 April 2015

ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΛΥTΡΩΤΗΣ

Πως θα ελευθερωθω απο την συμπεριφορά μου που μ' εχει αιχμαλωτίσει και δεν κάνω αυτο που θέλω αλλά αυτο που δεν θέλω, και πικρά μετανοώ, γιατί  διαπιστώνω οτι παρασύρομαι και κάνω αυτο που δεν θέλω !!! Ειναι η παράφρασις του γενναίου υπερ Αποστόλου Παύλου που έγραψε το μισο Ευαγγέλιο !

 «Ενώ εσωτερικά ευχαριστιέμαι στον νόμο του Θεού, ομως βλέπω μεσα μου ενα νόμο διαφορετικό που ΑΝΤΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ στον νομο που συμφωνεί η συνείδησης μου, ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ της αμαρτίας που κυριαρχεί στην ύπαρξη μου και με ΚΑΝΕΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ της.Πόσο δυστυχισμένος αληθινά  είμαι ! ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ; (Ρωμ 7:1324)

 Δοξα στον Κύριο, γιατι αυτή η τολμηρή ειλικρινής ομολογία δεν είναι του πιο παρακατιανού Χριστιανού, αλλα του πιο  αγωνιστικού και επιτυχημένου Χριστιανού του Αποστόλου Παύλου που με την χάρη του Κυριου απελευθερώθηκε απο τη παλιά του συμπεριφορά και δίνει τώρα σ'όλους την σιγουριά οτι όποιος στον Χριστό παραδοθεί και την βοήθεια του ζητήσει  "Xριστε μου κουράστηκα την αμαρτια μου να πολεμώ να αποτυγχάνω παταγωδώς, ελα στη ζωή μου και μείνε μαζι μου, την χάρη σου την δύναμη σου να δω, θέλω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ πια να Ζω." Απο τον Κύριο θα ελευθερωθεί !!! 

 "Θα αποκτήσω την ελευθερία μου με την ζωή μου. Θα δώσω την ζωή μου στον Χριστό, και εκείνος θα μου χαρίσει την πολυπόθητη Ελευθερία απο την αιχμαλωσία και την ανεκτίμητη ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ!! " Eιναι η ομολογία εκείνου που απηύδησε να ζει στην αποτυχία και Αιχμαλωσία της αμαρτίας και επιστρέφει στον Χριστό τον ΣΩΤΗΡΑ  και γιατρό  καθε κουρασμένης και αμαρτίες φορτωμένης ψυχής !!!

"Ευχαριστώ το Θεό μου που μου δίνει την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ μέσω του Ιησού Χριστού του Κυρίου μου" (Ρωμ 7:25) ειναι η απάντησης του Αποστόλου Παύλου στην ειλικρινή ομολογία της πάλης που αντιμετώπιζε !!!

 Αδελφέ μου για να μπεις στην ανάπαυση του Κυρίου ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΨΗΛΑ σ' Αυτόν  που σε δικαιώνει και μπορεί να γιατρέψει την καρδιά σου και την συμπεριφορά σου και του  λες " Παραδίνομαι Κύριε, ελα στην ζωη μου και μείνε μαζί μου κι'απελευθέρωσε με απο την αιχμαλωσία μου. Είμαι δικός σου." Αμην.

 Αλληλούια, γιατί αν στον Χριστό δοθείς  απο τον Χριστό θα ΣΩΘΕΙΣ, θα σου γιατρέψει στην ΚΑΡΔΙΑ και την πολυπόθητη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θα γευθείς. !!!!

No comments:

Post a Comment