Popular Posts

Sunday 12 April 2015

ΑΝ ΔΙΨΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ (Ιησους Χριστος) Ιωαν 7:37

Φίλε μου αν τον Χριστό υποτιμάς και απο άλλη πηγή στην Σωτηρία του θέλεις να μπεις τον εαυτό σου εξαπατάς, γιατί μόνο ο Χριστός ειναι η Πόρτα και η Πηγή της Αιωνίου Ζωής.
«Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σ'εμένα θα ΣΩΘΕΙ!»(Ιωαν 10:9)
«Αν διψάει κάποιος, Σ'ΕΜΕΝΑ να ΕΡΧΕΤΑΙ και να ΠΙΝΕΙ. Όπως το λέει η γραφή, ποτάμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ μέσα απο εκείνον που ΠΙΣΤΕΥΕΙ σ'έμενα»(ιωαν 7:37,4;13-14)
Φίλοι, αν εσείς που αγαπάτε τον Χριστό τρέχετε σ'άλλους κι'άλλες και τα λογια του τα αψηφάτε,  τι να κάνουν αυτοί που δεν τον αγαπούν και δεν ενδιαφέρονται γι'αυτόν ;
Προσωπικά θα προτιμούσα να πάψω να ζω παρα να υποτιμήσω τον ΣΩΤΗΡΑ μου Χριστό που αγαπώ και να τρέξω στους αγίους βοήθεια να ζητήσω.
Φίλοι, ο Θεός μας είναι Θεός δικαιοσύνης, χάρης, ελέους και ΕΥΣΠΑΧΝΙΑΣ και δεν έχετε ανάγκη να τρέχετε στους αγίους βοήθεια να ζητάτε, γιατί ΕΙΣΤΕ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ  ανα πασα στιγμή  στον Θρόνο της χάρης του Θεού χάρη στον  Χριστό που μας ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ με το αίμα του την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ στα Άγια των Αγίων (Εβρ 10;19) Αφου δεν έχουμε έναν αρχιερέα που να μην  μπορεί να συμπονεσει τις αδυναμίες μας, αλλά ΕΧΟΥΜΕ τον ΧΡΙΣΤΟ που εχει ΠΕΡΑΣΕΙ απ'όλες τις δοκιμασίες.... χωρίς όμως ν'αμαρτήσει. Γι'αυτό ΑΣ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ με ΘΑΡΟΣ στον θρόνο της ΧΑΡΗΣ για να ΔΕΧΤΟΥΜΕ το έλεος και βρούμε την χάρη που χρειαζόμαστε !!(Εβραίους 15-16)
Αδέλφια ο Ιησούς Χριστός που σας ΑΓΑΠΑ και ΣΥΜΠΟΝΑ είναι στα δεξιά του Θεου και ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ για  ολα τα πιστά παιδιά του(Εβρ 7:24) επομένως μην διστάζετε μ'ολη σας την καρδιά να τον εμπιστευτείτε απ'αυτόν να εξαρτηθείτε και στην αιώνια Ζωή θα μπείτε !!

No comments:

Post a Comment