Popular Posts

Saturday 18 April 2015

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ.

Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα ο άνθρωπος να παραδεχτεί είναι τα λάθη του. Έχουμε όλοι μας ενα ΤΥΦΛΟ σημείο, αλλά ακόμα πιο δύσκολο είναι να παραδεχτούμε οτι αν απο τον Χριστό καρδιά ψυχή και σώματι δεν εξαρτηθούμε στην Βασιλεία του δεν θα μπούμε.

Ευτυχώς για μένα που είμαι σκληρό καρύδι,  ο αφόρητος πόνος  το 1987 όταν η   κόρη  μου Χριστίνα  έπαθε σχιζοφρένια  μ'έφεραν στον Χριστό. Δεν χρειάστηκε κάποιος   να μου εξηγήσει ο Χριστός ειναι ο μόνος που μπορεί να σώσει τέλεια καθένα που έρχεται σ'Αυτόν (Εβρ 5;25) κι' οτι με το ΑΝΟΙΓΜΑ της ΚΑΡΔΙΑΣ μας στον Χριστό σωζόμαστε (Αποκ 5:9)Πονούσα τόσο πολύ και διαβάζοντας την ΑΞΙΌΠΙΣΤΗ βεβαίωση τουΧριστού «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11:28) ήταν υπέρ αρκετό.
Σε ποιον να γαντζωθώ και να στερεωθώ εκτός απο τον Κυριο και ΘΕΟ τον Παντοδύναμο Ιησού Χριστό ??
Δεν είναι όμως το ίδιο εύκολο αν από παιδάκι σ'έχουν βεβαιώσει οτι χάρη τις πρεσβείες των Αγίων και την βοήθεια που παρέχουν, να τους αφήσεις και σαν επαίτης, σαν τον Τελώνη, σαν το Ληστή στον σταυρό, και την Μαρία την Μαγδαληνή, από τον Χριστό μ'όλο σου το είναι  να εξαρτηθείς.  
Η ΣΩΤΗΡΙΑ  βασίζεται στην ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ (Mατ 10:37), όσο έχεις την εντύπωση οτι οι Άγιοι η η Εκκλησία σου θα σε φροντίσει είσαι μακριά απο την Βοήθεια που ο Χριστός παρέχει στον καθένα που σ' αυτόν προσφύγει. << ΑΝ  ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ !! >>(Ιωαν 10;9)  
Φίλε μου, πάψε να ΖΕΙΣ  ΧΩΡΙΣ τον ΧΡΙΣΤΟ στην Ζωή σου, να είσαι απλά Χριστιανός της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, γιατί αν ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΚΑΡΔΙΑ σου και τον Χριστο προσωπικό Σωτήρα σου τον δεχτείς( Ιωαν 1:12-13) μακριά του θα χαθείς.
Αδελφέ μου, τώρα ειναι η ώρα συγχώρεση από τον Χριστό να ζητήσεις που τόσα χρόνια το κάλεσμα του (Ματ 11:28, Αποκ 5:9)  αγνοούσες, γιατί η περίοδος της ΣΩΤΗΡΙΑΣ και ο ΧΡΟΝΟΣ της δεν είναι επ' άπειρον  (B.Κορ 6:2) και αν συνεχίσεις τον Χριστό και το κάλεσμα του ν' Αψηφάς σε χρόνο που δεν γνωρίζεις η πόρτα θα κλείσει κι όπως οι πέντε ανόητες παρθένες απ'έξω  για πάντα θα αποκλειστείς!!

No comments:

Post a Comment