Popular Posts

Friday 3 May 2013

ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ MΠΕΙΣ

Φίλοι ο Ιησούς Χριστός είπε σ'όλους μας «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ των προβάτων Αν κανείς Προσφύγει σε ΜΕΝΑ ως είσοδο  θα Σωθεί.»(Ιωάννης 10:9)  και οτι  μόνο μέσω Αυτού ο αμαρτωλός στην βασιλεία του Θεού μπορεί να μπει «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο ΔΡΟΜΟΣ και η Αλήθεια και η Ζωή. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6)

Καλέ μου αδελφέ/η  που έχεις Ζήλο και επιμονή και στον παράδεισο επιθυμείς να μπεις ΑΓΩΝΙΣΟΥ να απελευθερωθείς από κάθε αντιβιβλικη Πίστη οτι Χωρίς στον ΧΡΙΣΤΟ ολόκαρδα να ΔΟΘΕΙΣ και απο Αυτόν και και μόνο  να Εξαρτηθείς στην Βασιλεία του Θα μπεις.
Πολύτιμη ψυχή ο Χριστός  είπε οτι η ΠΥΛΗ  που οδηγεί στην Σωτηρια δεν είναι ευρύχωρη αλλά ΣΤΕΝΗ.(Ματθαίος 7:13) και είναι ο ίδιος (Ιωάννης 10:9) και ΟΧΙ τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων των κοιμηθέντων πιστών δηλαδή των Αγίων που του δόθηκαν και από τον ίδιο ΣΩΘΗΚΑΝ και  στην Ευλογία του στον παράδεισο έχουν ήδη μπει, και για να σε προλάβει απο την εσφαλμένη εντύπωση οτι ΧΩΡΙΣ από τον ίδιο να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ < Χάρη στις Πρεσβείες  και μεσολαβήσεις των εν ουρανό πιστών παιδιών του θα σωθείς > είπε ότι « ΠΛΑΤΙΑ είναι η  πύλη και ΕΥΡΥΧΩΡΟΣ  ο ΔΡΟΜΟΣ που ΟΔΗΓΕΙ στον ΧΑΜΟ»(Ματθαίος 7:13) που δεν απαιτεί  καμία Αυταπάρνηση και ΕΞΑΡΤΗΣΗ απο Αυτόν !

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ, ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΞΑΡΤΗΘΩ " Ειναι η προσευχή που ο Χριστός θα την απαντήσει και στην Βασίλεια του θα οδηγήσει κάθε αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και από ΑΥΤΟΝ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ.
Φίλοι απο ΚΑΝΕΝΑΝ αλλο ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ. ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ κάτω απο τον Ουρανό ΔΟΣΜΕΝΟ στους ανθρώπους για να ΣΩΘΟΥΝ.(Πράξεις 4:12), αλλά ο κάθε αμαρτωλός που από τον ΧΡΙΣΤΟ θα  ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ απο τον επι Γης Θεό Κύριο Ιησού ΧΡΙΣΤΟ θα ΣΩΘΕΙ !!!

No comments:

Post a Comment