Popular Posts

Thursday 9 May 2013

ΜΙΛΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ.

Γιατί ο Θεός κοιτάζει την καρδιά του ανθρώπου, και εκείνος που την ΚΑΡΔΙΑ του στο κάλεσμα του Χριστού θα την ΑΝΟΙΞΕΙ (Αποκάλυψη 3:20) και τον Χριστό Σωτήρα και Κύριο του τον ΔΕΧΤΕΙ (Ιωάννης 1:12-13) στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΕΟΥ θα ΜΠΕΙ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ.(Ιωάννης 10:9,10:27-28) 

"Θα ήθελα πολύ να σε υπηρετήσω όλες τις ημέρες της ζωής μου"είναι η προσευχή που ευχαριστεί τον Κύριο και που θα την απαντήσει και θα τιμήσει τον καθένα που  του το Ζητήσει, και την Σωτηρία του θα ΧΑΡΙΣΕΙ στον αμαρτωλό που την την Ζωη του ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕΙ και στον Χριστό χωρίς επιφύλαξη ΔΟΘΕΙ ! 

"Θα προτιμούσα να πεθάνω υπηρετώντας τον  Κύριο παρα να Ζω για τον εαυτό μου  ανεξάρτητος του Κυρίου" ομολογεί το πιστό παιδί του Κυρίου που γνωρίζει και έχει γευτεί οτι ΚΑΛΟΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ και ΣΤΟΡΓΙΚΟΣ ειναι ο ΚΥΡΙΟΣ. 

Φίλε μου ο τελικός προορισμός της Ζωής σου ειναι συναρπαστικός η μήπως μουντός και αβέβαιος ;
 
 Είσαι βέβαιος οτι μετά θάνατο στις απερίγραπτες ευλογίες  του Κυρίου θα ΜΠΕΙΣ, η  που θα καταλήξεις το αγνοείς ; 
"Θα προτιμούσα να Ζω για τον Κύριο και να αδικούμε, να μεν διώκουν και να με κατατρέχουν αν είναι στο θέλημα του, παρά να ζω ανεξάρτητος από τον Κύριο και να καταλήξω μετά τον θάνατο μακριά του" είναι η καρδιακή απόφασης κάθε πραγματικού γνήσιου Πιστού. 

Φίλοι η Ζωή με τον Χριστό είναι συναρπαστική γιατι παρόλο που δεν γνωρίζεις τους σταθμούς της διαδρομής τι θα συναντήσεις και που θα βρεθείς, εχεις όμως την βεβαιότητα οτι ο Κύριος σου θα είναι ΠΑΝΤΑ στο ΠΛΕΥΡΟ σου ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ και βοηθός σου να σ'οδηγεί, να σε συγκρατεί, και μέσα απο όλες τις φουρτούνες και κακοτοπιές και αναπάντεχα της Ζωής να σε βγάλει νικητή.<<Ο Θεός όμως που είναι χορηγός  ΟΛΗΣ της ΧΑΡΗΣ και ο όποιος σας κάλεσε  στην Αιώνια Δόξα του μέσω του Ιησού Χριστού, αφου υποφέρετε για λίγο, θα σας ΔΙΑΠΛΑΣΕΙ, θα σας ΣΤΗΡΙΞΕΙ, θα σας ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ, θα σας ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ>> (Α.Πέτρου 5:10-) είναι η  αξιόπιστη υπόσχεση του Θεού για τον καθένα που στον Χριστό έχει δοθεί και Σωτήρα του τον έχει δεχτεί, οτι μέσα από κάθε φουρτούνα θα τον βγάλει ΝΙΚΗΤΗ !!!(Ρωμαίους 8:37) 

Φίλε αν είσαι  γνήσιο πιστό παιδί του Κυρίου ασχέτως πόσο δύσκολα και κατάμαυρα τα πράγματα στη Ζωή σου είναι σήμερα, εχει ο Κύριος ετοιμάσει για σένα  ευλογίες και σχέδια που μάτι δεν είδε και αυτί δεν άκουσε και ο ανθρώπινος νους δεν διανοήθηκε.(Α.Κορινθιους 2:9) και σ' αυτά που προετοίμασε  θα μπεις και θα χαρείς. Γι'αυτό μην Χάνεις το ΘΑΡΟΣ σου δεν ήρθε ακόμα η ώρα αλλά πλησιάζει. Αμήν! 

Φίλε αν όμως στον Χριστό δεν έχεις δοθεί και Σωτήρα σου δεν τον έχεις ακόμα δεχτεί, ΑΔΙΚΕΙΣ τον εαυτό σου και στην Ευλογία του ΔΕΝ θα μπεις, αλλά μακριά του θα χαθείς .Γι' αυτό ελα αδελφέ μου στου Χριστού την αγκαλιά έλα τώρα για να λάβεις ΕΥΛΟΓΙΑ και ΧΑΡΑ. 

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΟΥ ΔΙΝΟΜΑΙ ΣΟΥ ΠΑΡΔΙΝΟΜΑΙ. ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΧΤΩ ΣΩΤΗΡΑ ΝΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΤΩ ΕΛΠΙΖΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΘΑ  ΕΜΠΑΙΝΑ. ΜΕΤΑΝΟΩ και ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ. ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ" Είναι η προσευχή που ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ με τον ΧΡΙΣΤΟ θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ και ποτέ δε θα σ' ΑΦΗΣΕΙ ουτε θα Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ. Αμήν.(Εβραίους 13:5) 

No comments:

Post a Comment