Popular Posts

Saturday 11 May 2013

ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΣΩΘΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΑ ΘΑ ΖΗΣΩ !


"Θα ήθελα πολύ να υπηρετήσω τον Κύριο όλες τις ημέρες της ζωής μου"  είναι η προσευχή που  Σώζει τον αμαρτωλό.
"Θα προτιμούσα να πεθάνω θα υπηρετώντας  τον Κύριο παρά να ζήσω χωρίς Αυτόν" είναι η προσευχή που εκφράζει την καρδιά αυτουνού που έχει βεβαιωθεί οτι  ΑΓΑΘΟΣ, ΣΤΟΡΓΙΚΟΣ και ΣΠΛΑΧΙΝΙΚΟΣ ειναι ο ΚΥΡΙΟΣ και δεν διστάζει να του ΔΟΘΕΙ  και από Αυτόν να εξαρτηθεί!
Και ο καθένας που τον Κύριο ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και το κάλεσμα του το (Ματθαίος 11:28) απο τον ΚΥΡΙΟ θα ΣΩΘΕΙ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΑ ΜΠΕΙ.

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΟΥ ΔΙΝΟΜΑΙ, ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ" Eιναι μια προσευχή αφιερώσεως που ο Χριστός θα την απαντήσει και την Σωτηρία του θα ΧΑΡΙΣΕΙ στον αμαρτωλό που του ΔΟΘΕΙ.

Αφού ομολογώ οτι στον Χριστό θα ΔΟΘΩ από τον Χριστό θα ΣΩΘΩ.

Η καρδιακή ειλικρινής στον Χριστό Ομολογία είναι το θεμέλιο και το Αξίωμα της Σωτηρίας.
«Αν ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ με το στόμα σου τον Ιησού Χριστό ΚΥΡΙΟ σου, και πιστέψεις με την καρδιά σου οτ ο Θεός τον Ανάστησε απο τους νεκρούς θα ΣΩΘΕΙΣ. Πιστεύοντας βαθιά στην ΚΑΡΔΙΑ του ο άνθρωπος ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ μπροστά στον Θεο, και μιλώντας -ΟΜΟΛΟΓΟΝΤΑΣ- στους άλλους βεβαιώνει την ΣΩΤΗΡΙΑ του»(Ρωμαίους 10:9-10)

Ο άνδρας θα ΣΩΘΕΙ οταν στον Χριστό ΔΟΘΕΙ και η γυναίκα οταν τον Χριστό ΑΣΠΑΣΤΕΙ, γιατί η γυναίκα μόνο τον άνδρα της επιτρέπεται να ΑΣΠΑΣΤΕΙ.

Γι αυτό αδελφέ μου ΔΩΣΟΥ χωρίς επιφύλαξη στον ΧΡΙΣΤΟ, και Αδελφή μου ΑΣΠΑΣΟΥ τον Χριστό, δώσου και εσυ χωρίς επιφύλαξη στον Χριστό και απο τον ΧΡΙΣΤΟ θα ΣΩΘΕΙΣ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΕΙΣ !   

No comments:

Post a Comment