Popular Posts

Sunday 5 May 2013

ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ


Αφού ξυπνήσω το πρωί,
Με τον Χριστό εις το πλευρό μου,
το Έλεος του δοξολογώ,
Που χάρισε σε μένα τον αμαρτωλό
την Σωτηρία που ποτε μου
Δεν θα μπορούσα ν'αποκτήσω,
Και με ΚΑΝΕΝΑ έργο μου
Εγώ να την κερδίσω.

Φίλε μόνο χάρη στην Χάρη και στο έλεος του Θεού στην αιώνια Ζωή θα μπεις όταν τον Ιησού Χριστό Σωτήρα σου Δεχτείς.(Ιωάννης 1:12-13,3:16-18,3:36,4:13-14,6:51,7:37,10:9,Αποκάλυψη 3:20), αλλα Χάρη στην ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ σου την πρόσφορα ΣΩΤΗΡΙΑΣ του ν' αψηφήσεις μακριά του θα χαθείς !!!

«Γιατί πράγματι με ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ ΕΧΕΤΕ ΣΩΘΕΙ μεσω της Πιστεως <και εννοεί της καρδιακής που τεκμηριώνεται με το ΑΝΟΙΓΜΑ της ΚΑΡΔΙΑΣ και ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ από τον Χριστό> Και Αυτο -η Σωτηρια- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ! » Βροντοφωναζει ο απόστολος Παύλος για να προλάβει αυτούς που υποστηρίζουν οτι χάρη στα έργα τους θα σωθούν(Εφεσιους 2:8-9) 
Τα έργα ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ κανέναν, αλλα στολίζουν και ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΝ το ΔΩΡΟ της Σωτηρίας που ο Θεός ΧΑΡΙΖΕΙ στον αμαρτωλό που τον Χριστό ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και απο Αυτόν και ΜΟΝΟ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ. 
Και ανάλογα με τα έργα που θα κατεργασθεί το Πιστό παιδί του Κυρίου ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙ. (Α .Κορινθιους 3:12--15)

Στην επιστολή προς τους Ρωμαίους ο Απόστολος Παύλος λέγει οτι "ΠΙΣΤΕΨΕ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΚΩΣΗ ΤΟΥ" Σ' αυτόν όμως που ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ο ΜΙΣΘΟΣ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΑΙ σαν ΧΑΡΗ, αλλα σαν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Αντίθετα, σ 'εκείνον που ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ για την ΣΩΤΗΡΙΑ του, αλλα ΠΙΣΤΕΥΕΙ - δηλαδή ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ- Σ'Αυτόν που ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον ασεβή, η Πιστης του ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΑΙ σαν ΒΑΣΗ για την ΔΙΚΑΙΩΣΗ του !!!(Ρωμαίους 4:3-5) και οτι αυτό δεν γράφτηκε μονάχα για τον Αβραάμ άλλα και για μας. Για μας που στηρίζουμε την πίστη μας στον ΘΕΟ που Ανάστησε απο τους νεκρούς τον ΚΥΡΙΟ μας, που παραδόθηκε σε θάνατο για τα παραπτώματα μας και ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ για την ΔΙΚΑΙΩΣΗ μας (ΡΩΜΑΙΟΥΣ 4:23-25) 

Φίλοι η δια Πίστεως ΔΙΚΑΙΩΣΗ του αμαρτωλού ισχύει για όλους εκείνους που ΣΤΗΡΙΞΑΝ τη πίστη τους στον ΧΡΙΣΤΟ, που τον ΧΡΙΣΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ και ΣΩΤΗΡΑ και Κύριο του τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ και ΟΧΙ για κείνους που το κάλεσμα του το ΑΓΝΟΗΣΑΝ και αμέλησαν Σωτήρα και Κύριο τους τον να τον ΔΕΧΤΟΥΝ! 

Αδελφέ μου πλουσιοπάροχα θα ανταμειφθείς για τα έργα σου εαν προηγουμένως τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ και Κυριο σου εχεις ΔΕΧΤΕΙ (Ιωάννης 1:12-13) αλλά στην βασιλεία του ΔΕΝ θα ΜΠΕΙΣ παρόλα σου τα έργα αν εν Ζωη τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ να τον δεχτείς και απο τον ίδιο να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ. 

Χάρη στην γνήσια έμπρακτη Πίστη σου θα Δικαιωθείς (Ρωμαίους 3:23-25,5:1) η λόγο της ΔΥΣΠΙΤΣΤΙΑΣ σου και Σκληροκαρδίας σου προς τον Χριστό θα χαθείς, γιατι η Σωτηρία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΛΕΕΙ.(Ρωμαίους 9:16) Μπορείς δηλαδή να κινηθείς για την Σωτηρία αλλά ΟΧΙ να ΕΡΓΑΣΘΕΙΣ για την Σωτηρία σου. Μπορείς σαν τον ναυαγό που ειναι έτοιμος απο τα κύματα στο βάθος της θάλασσας να καταποντιστει τον Ιησού Χριστό να επικαλεστείς και στην Ευλογία του να μπεις.(Ρωμαίους 10:13) 

Φίλε μου ΧΑΡΗ στην καρδιακή σου Πίστη στον Χριστό και οχι στα έργα σου θα ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ θα ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΕΙΣ (Ρωμαίους 3:23-25) Χάρη ομως στην ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ σου την προσφορά Σωτηρίας του να αγνοήσεις θα χαθείς ! 

"KYΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕ, ΣΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ. ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΕΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟY." Eιναι η προσευχή που αν ειλικρινής ο Χριστός θα την απαντήσει και με την παρουσία του ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής σου θα σε τιμήσει. Αμήν! 

Φίλε Χάρη στο ΕΛΕΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ, αλλα Χάρη στην ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ σου για πάντα θα χαθείς !! 
Σου εύχομαι να του ΔΟΘΕΙΣ και στην αιώνια Ζωή και εσύ να ΜΠΕΙΣ !!!

No comments:

Post a Comment