Popular Posts

Sunday 26 May 2013

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

Ο Χριστός εις τον ίδιο μας καλεί Αυτόν να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ για να μπούμε στη Ζωή. 
«ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε Κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι και ΕΓΩ θα σας δώσω την ΑΝΑΠΑΥΣΗ που ζητάτε »(Ματθαίος 11:28) 
Φίλε μου εκτός απο τον Χριστό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ και ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ, ούτε ΣΩΤΗΡΙΑ ΨΥΧΗΣ.(Πράξεις 4:12) 
Ο Χριστός φίλε μου είναι ο Δημιουργός μας και ταυτόχρονα και ο ΛΥΤΩΤΗΣ μας και μόνο αν επιστρέψουμε σ' Αυτόν και του ΔΩΣΟΥΜΕ το τιμόνι της Ζωής μας στην ΑΝΑΠΑΥΣΗ του θα ΜΠΟΥΜΕ και πότε δεν θα χαθούμε.(Ιωάννης 1:12-13)

Γι'αυτό ΕΛΑ αδελφέ μου στου Χριστού την Αγκαλιά ΕΛΑ τάρα για να ΛΑΒΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑ και ΧΑΡΑ.
«Όσοι ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΝ σ'αυτούς ΕΔΩΣΕ το προνόμιο-την ΕΥΛΟΓΙΑ- να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ, σ'εκείνους που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ.Και δεν γεννήθηκαν αυτοί απο σαρκική μείξη, ούτε από ανθρώπινη θέληση,η απο ανδρική επιθυμία αλλά απο τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ»(Ιωάννης 1:12-13)

Φίλοι μου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
<<OΠΩΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ , ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ.>>(Ιωάννης 15:9) βεβαιώνει ο Χριστός τους Πιστούς που τον ΑΚΟΛΟΘΟΥΝ. Διανοείσαι Αδελφέ μου οτι με την ίδια Απέραντη Αγάπη που ο Πατέρας Θεός ΑΓΑΠΗΣΕ τον Χριστό, ο Χριστός ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ανάξιο αμαρτωλό που τον τον Εμπιστευτεί και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ μας τον ΔΕΧΤΕΙ? ?? !!!!!

Φίλε «Κανένας δεν έχει μεγαλύτερη αγάπη απ' αυτήν που τον ΟΔΗΓΕΙ να ΘΥΣΙΑΣΕΙ τη ζωή του για ΧΑΡΗ των φίλων του»(Ιωάννης 15:12) Και οι φίλοι του Χριστού είναι ολοι εκείνοι που ΔΕΝ τον ΚΡΑΤΑΝΕ σε απόσταση,αλλά ΑΠΑΝΤΟΥΝ το κάλεσμα του (Αποκάλυψη 3:20) και ΑΝΟΙΓΟΥΝ διάπλατα την πόρτα της Καρδιάς τους ΣΩΤΗΡΑ τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ (Ιωάννης 1:12-13) και τον ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.(Ματθαίος 16:24)

Φίλε μου αν τον ΧΡΙΣΤΟ αγαπάς, χωρίς επιφύλαξη θα του ΔΟΘΕΙΣ και Σωτήρα σου θα τον ΔΕΧΤΕΙΣ και και ο Πατέρας θα σ' ΑΓΑΠΗΣΕΙ και μαζι με τον Χριστό θα ΕΡΘΕΙ και θα ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ μαζί σου !(Ιωάννης 14:23)

"Κύριε Ιησού Χριστέ, μ' ολη μου την ΚΑΡΔΙΑ σου ΔΙΝΟΜΑΙ, σου ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ σου.Σε παρακαλώ έλα στη Ζωή μου μείνε μαζι μου ολες τις ήμερες της ζωής μου, και ΑΣ ΓΙΝΕΙ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη Ζωη μου. Αμήν!" Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό που στον Χριστό ΔΟΘΕΙ !!!

No comments:

Post a Comment