Popular Posts

Tuesday 7 May 2013

"ΘΑ ΚΤΙΣΩ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ"


  • Καμία δύναμης στον κόσμο δεν θα μπορέσει να εκτροχιάσει τα σχέδια του Κυριου για τα Πιστα του Παιδια που απαρτίζουν το ΣΩΜΑ του δηλαδη την εκκλησία !
    Αλλα ποιοι ειναι αυτοι που απαρτίζουν το ΣΩΜΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ την Εκκλησία, οι κατά συνθήκη Χριστιανοί που απλως γεννήθηκαν στην Χριστιανικη παράδοση και Κουλτούρα η εκεινοι που ασχέτως εθνικότητος, γλώσσας, φυλής, λαου και κουλτούρας (Αποκαλυψη 5:9) τον ΧΡΙΣΤΟ και ΘΕΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ και Κυριο και προσωπικό Σωτηρα τους ΔΕΧΤΗΚΑΝ! (.(Ιωάννης 1:12-13,3:16-18,3:36,4:13-14,6:51,7:37,10:9 ,Αποκάλυψη 3:20),

    ... "Δεν θα είμαι εις θέση να αναπαυθώ εν Ειρήνη εκτος και αν καταφέρω να ξεπληρώσω το χρέος μου λέει ο υπερήφανος" Αυτός που την προσφορά ΣΩΤΗΡΙΑΣ του Χριστού (Ματθαιος 11:28,4:13, 6:35,7:37) την αγνοεί και προσπαθεί με τα έργα του στον παράδεισο να μπει !

    Η Εκκλησια του Χριστου ομως δεν απαρτίζεται απο Αυτους απο τους κατα συνθήκη *Χριστιανους* αλλα απο τους γνήσιους Πιστους ολων των εποχών απο τον Αδαμ, τον Αβραάμ, τον Ισαάκ και τον Ιακώβ που μεσα απο τους Αιωνες δεν ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ στα δικα τους εργα τους αλλα στον ΘΕΟ που ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον ασεβή, και που η ΠΙΣΤΗΣ τους ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΗΚΕ σαν βαση για την ΔΙΚΑΙΩΣΗ τους»(Ρωμαιους 4:4-5)
    που βασίστηκαν στον Χριστό και στην ΘΥΣΙΑ του για την ΣΩΤΗΡΙΑ της ΨΥΧΗΣ τους και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ της Ζωης του τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ.(Ιωάννης 1:12-13)

    Η εκκλησία του Χριστού απαρτίζεται ΜΟΝΟ απο τους ΣΩΣΜΕΝΟΥΣ αμαρτωλούς που τον Χριστο Ασπαστηκαν και απο τον ιδιο ΣΩΘΗΚΑΝ «Γιατι πραγματι με ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ εχετε ΣΩΘΕΙ» (Εφεσιους 2:8) βεβαιώνει ο Λογος του Θεου ολους εκείνους που ΠΡΑΓΜΑΤΙ τον Χριστο εμπιστεύτηκαν « Και αυτο -η Σωτηρια- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ» (Εφεσιους 2:9) βεβαιώνει ολους ο Λογος του Θεου χωρις ν'αφήσει κανενα ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΩΣ ωστε καποιος να καυχηθει !

    Μόνο εκείνοι που στον Χριστό εχου ΔΟΘΕΙ και απο τον ΧΡΙΣΤΟ εχουν ΣΩΘΕΙ, δηλαδη οι κατά ΧΑΡΗ ΣΩΣΜΕΝΟΙ αμαρτωλοί ασχέτως Γλώσσας, ΕΘΝΟΥΣ, Λαου η Φυλής ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ την ΕΚΚΛΗΣΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ που ουτε και οι Πύλες του ΑΔΗ δεν θα μπορέσουν να την μετακινήσουν.
    Και αν εσυ Φιλε μου σημερα στον Κυριο της ζωης τον επι γης Πανταχού Παρων Θεο Ιησου Χριστο δοθεις και προσωπικό Σωτήρα σου τον δεχτεις και εσυ θα εισαι αδιάσειστο και αμετακίνητο Ευλογημένο μελος του ΣΩΜΑΤΟΣ του που ουτε οι Πύλες του Αδη δεν θα μπορέσουν ποτε να σε ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ!

    "Κύριε Ιησού Χριστέ μου, σου ΔΙΝΟΜΑΙ, σου ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ, επιθυμώ να γίνω μελος του Σώματος σου. Να ζήσω μαζι σου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου.Σου ζητάω συγνώμη που την χαρη σου ολη μου την Ζωή την αγνοούσα και απο τώρα και στο εξής με την χαρη σου και χάρη στην ΧΑΡΗ σου θελω να Ζήσω.Ειμαι ΔΙΚΟΣ σου" ειναι η προσευχή επιστροφής που ο Χριστος θα απαντήσει και την Αιώνια Ζωή μαζι του θα σου χαρίσει !

No comments:

Post a Comment