Popular Posts

Tuesday 21 May 2013

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΚΑΛΕΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΟΛΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΣΤΗ ΖΩΗ.

Το γέλιο και κάθε Ευλογία βγήκε απο τον Παράδεισο, και το οξύμωρο είναι οτι στον παράδεισο και στην Ευλογία του πατρός για να μπεις πρέπει την ΖΩΗ σου, δηλαδή την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ σου <το να ΖΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο τον Χριστό πρέπει ν'ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΣ> και Σωτήρα και Κύριο σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και τότε μόνο στην Αιώνια Ζωή θα μπεις.
Όσοι ΔΕΧΤΗΚΑΝ και εννοείται καρδιακά τον Χριστο σ'αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ.(Ιωάννης 1:12-13) και ΟΧΙ σ'εκείνους που αρνήθηκαν Σωτήρα και Κύριο τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ !
«Όποιος θέλει να με ακολουθεί ας ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ τον εαυτό του και ας με ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. Γιατί, όποιος θέλει να ΣΩΣΕΙ τη Ζωή του < Ανεξάρτητα από τον Χριστό να Ζήσει> θα τη ΧΑΣΕΙ, μα όποιος τη ΧΑΣΕΙ για ΧΑΡΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ και του Ευαγγελίου αυτός θα την ΣΩΣΕΙ."(Ματθαίος 8:34-35)

"ΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗ ΖΩΗ.
ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΡΥΨΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΩ !!!"

Είναι το νόημα των λόγων του Χριστού, οτι αν τον Εαυτό μας μακριά του ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ θα ΧΑΘΟΥΜΕ, αλλά αν του ΔΟΘΟΥΜΕ απο τον ίδιο θα ΣΩΘΟΥΜΕ και στον Παράδεισο θα ΜΠΟΥΜΕ «Άλλωστε τι θα ωφελήσει τον άνθρωπο να κερδίσει ολόκληρο τον κόσμο -τα πάντα εδώ στη γη- αλλά ΧΑΣΕΙ τη Ζωή του; »(Ματθαιος 8:36)

"ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΟΣΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ "
Αν ανοίξεις την καρδία σου στον Χριστό και του ΔΟΘΕΙΣ , και αυτό το μπορείς, τότε θα κερδίσεις την Σωτηρία που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ουτε να την κερδίσεις ούτε και να την εξασφαλίσεις !
Κύριε Ιησού Χριστέ Άφησε με να σε ΔΩ.
Να σ'αγαπήσω όσο ΜΠΟΡΩ !
Να γελάσω δεν μπορώ,
εκτός και αν σ' εσένα ΔΟΘΩ !!!
Λέγει αυτός που εχει αντιληφθεί οτι ο Χριστός είναι η ΠΗΓΗ της ΖΩΗΣ και μαζί του επιθυμεί μετά θάνατο να βρεθεί !!

"Κύριε Ιησού Χριστέ βοήθησε με ν'ανοίξω την καρδιά μου και Σωτήρα και Κύριο μου να σε ΔΕΧΤΩ, και στην Ευλογία σου και στην αιώνια Ζωή να μπω, και με τη βεβαιότητα της Σωτηρίας μου ΟΛΕΣ τις ΗΜΕΡΕΣ της Ζωής μου να ΖΩ." Είναι η Προσευχή που ο Χριστός θα τιμήσει και Αιώνια Ζωή μαζι του θα χαρίσει σ'αυτόν που του το ζητήσει και ειλικρινά την ΠΑΡΟΥΣΙΑ του στη Ζωή του επιθυμεί . Αμήν!

No comments:

Post a Comment