Popular Posts

Tuesday 28 May 2013

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΣΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.

Γιατί αν δεν επανακτήσουμε Πίστη σαν τα παιδιά και απελευθερωθούμε από τις δογματικές ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ και Φίλτρα και πιστεύουμε τον λόγο του Θεού οτι ΜΟΝΟ εκείνος ΣΩΖΕΙ και ΟΧΙ η Εκκλησία η κάποιοι άλλοι, στην αιώνια Ζωή δεν θα μπούμε.

Δεν θα μπει στην Αιώνια Ζωή ο καθένας που του ανάβει ενα κεράκι και ΑΡΝΕΙΤΑΙ τον Χριστό Σωτήρα και Κύριο του να τον ΔΕΧΤΕΙ(Ιωάννης 1:12-13) αλλά μόνο όποιος ΕΡΧΕΤΑΙ σ' Αυτόν(Ιωάννης 6:37) όποιος ΔΙΨΑΕΙ και ΠΕΙΝΑΕΙ για την Δικαιοσύνη και ευλογία του (Ματθαίος 5:6) εκείνος που τον τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ και απαντάει το κάλεσμα του «Ελάτε σε ΜΕΝΑ όλοι όσοι είστε ψυχικά κουρασμένοι και βαριά Φορτωμένοι και ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ» (Ματθαίος 11:28) και ΟΧΙ εκείνος η εκείνοι που την Προσφορά ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ και ΣΩΤΗΡΙΑΣ του την Αγνοούν.

Φίλοι ο Πανταχού Παρόν Θεός Κύριος και δημιουργός του Σύμπαντος είπε και ο λόγος του ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ούτε καταργήθηκε «Αν διψάει κάποιος ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ. Όπως το λέει η Γραφή ποτάμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ μέσα από εκείνον που Πιστεύει σ' ΕΜΕΝΑ»(Ιωάννης 7:37-38)

Ο Χριστός Φίλε μου είναι η ΠΗΓΗ της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ(Ιωάννης 1:4)ειναι Αυτός που ΑΝΑΓΕΝΝΑ, που Βαπτίζει με το ΑΓΙΟ του ΠΝΕΥΜΑ τον αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και του Δοθεί και που Ανοίγει μέσα του την ΠΗΓΗ του Ζωντανού *Νερού* δηλαδή του Αγίου Πνεύματος που θα ξεχύνεται σαν ποτάμια νερού και θα τον Ζωογονεί και ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΑΙΩΝΙΩΣ!

Φίλε μόνο από την ΣΤΕΝΗ πορτα της προσωπικής ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗΣ (Ματθαίος 10:37,16:24-26) και ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ από τον Ιησού Χριστό στην βασιλεία του Χριστού θα μπεις, γιατί Φαρδύς και Ευρύχωρος ο δρόμος που στον χαμό οδηγεί.(Ματθαίος 7:13-14)

Φίλε τα καταπληκτικά νέα είναι οτι Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ !!

KYΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ. ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΌ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ . ΣΟΥΔΙΝΟΜΑΙ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ.ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ! Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ κάθε αφοσιωμένο στον Χριστό αμαρτωλό!!!

No comments:

Post a Comment