Popular Posts

Thursday 2 May 2013

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ.

Φίλοι η Ζωή, η Αιώνια ευλογημένη Ζωή με τον Θεό ΕΧΕΙ μια ΜΟΝΟ ΠΟΡΤΑ και η Πόρτα είναι ο Χριστός, (Ιωάννης 10:9) και όποιος τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα του εχει δεχτεί απο την Πόρτα στην ευλογία του Πατρός εχει μπει γιατί ο Χριστός ειναι η Πηγή της Αιώνιας Ζωής (Ιωάννης 1:4) και όποιος ΕΧΕΙ τον Χριστό εχει την Αιώνια Ζωή και ποτε ΔΕΝ θα χαθεί. Αυτή ακριβώς είναι η μαρτυριά που μας έδωσε ο Θεός «Όποιος έχει τον Γιο -Σωτηρα του τον εχει Δεχτει- ΕΧΕΙ τη ΖΩΗ. Οποιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ τον Γιο, τη Ζωη ΔΕΝ την εχει»(Α.Ιωάννου 5:1)
Φίλε μου απο σένα εξαρτάται αν στην αιώνια Ζωή θα μπεις η αν μακριά του θα χαθείς. Ο Χριστός πάντως σε καλεί (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη) Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και σου ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ οτι στην Βασιλεία του θα μπεις και ΠΟΤΕ δεν θα χαθείς.
«Τα δικα μου πρόβατα αναγνωρίζουν τη Φωνη μου κι ΕΓΩ τα γνωρίζω, και αυτά με ακολουθούν. Κι ΕΓΩ ΠΑΡΕΧΩ σ'αυτά Ζωή Αιωνία και ΠΟΤΕ δε θα χαθούν»(Ιωάννης 10:17) είναι η αξιόπιστη υπόσχεσης του Χριστού για κάθε μετανιωμένο αμαρτωλό που ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ στον Χριστό και Σωτήρα του τον δεχτεί.(Ιωάννης 1:12-13)
Φίλε μου εκτός του Σωτήρα Χριστού ΔΕΝ έχεις καμία Εγγύηση και ΚΑΜΙΑ σιγουριά για τη μετά τον θάνατο που θα βρεθείς. .Η ΑΓΚΥΡΑ της Ζωής και η Πηγή καθε ζωντανής Ελπίδας ειναι ο Χριστός. Όποιος στον Χριστό εχει Δοθεί το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ μέσα του Μαρτυρεί οτι μετα Θάνατο ΜΑΖΙ του θα βρεθεί, όποιος δεν έχει τον Χριστό την μαρτυρία και την ΣΙΓΟΥΡΙΑ του Αγίου Πνεύματος δεν την έχει.(Α.ιωαννου 5:1)
Γι'αυτό Ελα Αδελφέ μου στου Χριστού την αγκαλιά. Ελα τώρα για να λάβεις Ευλογία και ΧΑΡΑ.
« Οσοι ΔΕΧΤΗΚΑΝ τον Χριστό σ'αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ, Σ'αυτούς που Πίστευσαν στο Ονομα του- που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ για την σωτήρια τους.... και από τον Θεο Γεννήθηκαν Ξανα»(Ιωάννης 1:12-13) και ΟΧΙ σ'εκείνους που αγνόησαν το κάλεσμα του και αμέλησαν Σωτήρα και Κύριο τους να τον δεχτούν.
"Κύριε Ιησού Χριστέ, Συγχώρεση σου ζητώ εγώ ο αμαρτωλός που τόσα χρόνια το κάλεσμα σου το Αγνοούσα και Σημερα σου ζητω να έρθεις στην καρδιά μου και να μείνεις μαζί μου όλες της ήμερες της Ζωής μου, και να Γίνεται το ΘΕΛΗΜΑ σου στη Ζωή μου. Είμαι δικός σου. Σου δίνομαι και σου παραδίνομαι" Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα την απαντήσει και με την Παρουσία του θα σε τιμήσει και πότε ΔΕΝ θα χαθείς αλλα και εσυ στην Αιώνια Ζωή γεμάτος ΧΑΡΑ θα μπεις !
Φίλε μου σου εύχομαι χωρίς επιφύλαξη στον Χριστό Σήμερα να του Δοθείς. Αμην !

No comments:

Post a Comment