Popular Posts

Thursday 16 May 2013

ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ.

Φίλε μου ο Πανταχού παρών Θεός και Κύριος Ιησούς Χριστός δεν θέλει τα έργα σου ΘΕΛΕΙ ΕΣΕΝΑ τον ίδιο,(Ματθαίος 11:28, Αποκάλυψη 3:20) σ' ΑΓΑΠΑ και επιθυμεί και εσυ να τον αγαπήσεις και κάθε μέρα της Ζωής σου να τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ, θέλει οπως εκείνος ΘΥΣΙΑΣΕ την Ζωη του για σενα, να ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΣ και εσύ τον εαυτό σου, <τα χούια σου, την ΕΓΩΪΣΤΙΑ σου, τον ΕΑΥΤΟΥΛΗ σου, το ΕΓΩ σου> Να του ΔΟΘΕΙΣ και έχοντας ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ μ' ΑΥΤΌΝ και το Άγιο του Πνεύμα να τον Υπακούεις και να τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ. 
«Αν κάνεις θέλει να με ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΑΣ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ τον ΕΑΥΤΟ του και ας ΣΗΚΩΣΕΙ το Σταυρό του και ας με ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ»(Ματθαίος 16:24) Χωρίς ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ του ΕΓΩ μας, χωρίς ταπείνωση του εαυτού μας και ΕΞΑΡΤΗΣΗ από τον Χριστό ας μην ξεγελά κάνεις τον εαυτό του και να λέγει "Εγώ τον Χριστό ακολουθώ"

Φίλε μου αν δεν έχεις ΑΝΟΙΞΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ σου στον ΧΡΙΣΤΟ (Αποκάλυψη 3:20) και απαντήσει το κάλεσμα του και Σωτήρα σου ΔΕΝ τον έχεις ΔΕΧΤΕΙ (Ιωάννης 1:12-13) τον Χριστό ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ αλλά ανεξάρτητος από τον Χριστό Ζεις και μακριά του μετά θάνατο θα βρεθείς γιατί αρνήθηκες τον εαυτό σου, το ΕΓΩ σου να παραμερίσεις και στον ΧΡΙΣΤΟ να δοθείς !

«Γιατί όποιος Θέλει να ΣΩΣΕΙ την Ζωη του θα την ΧΑΣΕΙ.< Εκείνος που αρνείται στον Χριστό να ΔΩΣΕΙ το τιμόνι της Ζωής του θα χάσει την μετα θάνατο στον παράδεισο μαζί του Ζωή > Και όποιος ΧΑΣΕΙ τη ζωη του για ΧΑΡΗ μου ΑΥΤΟΣ ΘΑ την ΒΡΕΙ»(Ματθαίος 16:25) όποιος όμως Παραμερίσει την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του για Χάρη του Χριστού, οικειοθελώς ΠΑΨΕΙ να είναι ο καπετάνιος της Ζωής του και ΔΩΣΕΙ το τιμόνι της Ζωής του στον Χριστό αυτός στην ευλογία του Χριστού και στον παράδεισο θα μπει ! 

Φιλ μου Ο Χριστός που σ' ΑΓΑΠΑ σε βεβαιώνει οτι αν το ΕΓΩ σου ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΣ και του ΔΟΘΕΙΣ την Ευλογία του θα μπεις, από το Άγιο του Πνεύμα θα ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΣ και πότε δεν θα χαθείς.(Ιωάννης 10:9) 

"Κύριε Ιησού Χριστέ θα ήθελα να ΘΥΣΙΑΣΩ την Ζωή μου για την ΤΙΜΗ να σε υπηρετήσω" είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και κάθε Ευλογία θα χαρίσει σ'αυτόν που τον εαυτό του ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ και αρχίσει να τον ακολουθεί ! 

"Κύριε Ιησού Χριστέ τιμή μου είναι να σε ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ, σου ΔΙΝΟΜΑΙ σου ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ. Γενηθητω το Θέλημα σου στη Ζωή μου" Ειναι άλλη μια προσευχή Αφιερώσεως που ο Χριστός θα απαντήσει και Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ. 
Πολύτιμη Ψυχή σου Εύχομαι το ΕΓΩ σου να ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΣ και να ΔΩΣΕΙΣ το ΤΙΜΟΝΙ της Ζωής σου στον ΧΡΙΣΤΟ και ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ του και εσύ να ΜΠΕΙΣ. Αμήν !

No comments:

Post a Comment