Popular Posts

Monday 6 May 2013

ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ.

  • Γιατί Φίλε δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή απο το κάλεσμα του Χριστού (Ματθαίος 11:28) που σε καλεί την ΣΩΤΗΡΙΑ την να σου προσφέρει « Να στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και κτυπώ.Αν ακούσεις τη φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα θα μπω μέσα και θα δειπνήσουμε μαζί» (Αποκάλυψη3:20) εσύ να το αψηφήσεις και τον Χριστο να μην καταδεχθείς προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ !

    Ο Απόστολος Παύλος προειδοποιεί και μας λέγει οτι «Αν ο λόγος που κηρύχτηκε μέσω αγγελων-παλαιοτερα στον Εβραϊκό λαό- αποδείχτηκε αληθινός και κάθε παράβαση και παρακοή πήρε την ΔΙΚΑΙΗ ανταμοιβή της σύμφωνα με τον νόμο, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ, Αν ΠΑΡΑΜΕΛΛΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ» (Εβραίους 2:2-3)

    Και πάλι στην ίδια επιστολή ο Απόστολος Παύλος αναφέρεται και λέγει για τις Φοβέρες συνέπειες της άρνησης της προσφοράς Σωτήριας του ΧΡΙΣΤΟΥ «Φαντάζεστε πόσο ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ θα είναι η ΤΙΜΩΡΙΑ την ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΙΑΣΤΗΚΕ»(Εβραίους 10:29)


    Φίλε επι γης Θεός Κύριος Ιησούς Χριστός σήμερα σε καλεί Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις και σου λέγει να μην αφήσεις να παει χαμένη η ΧΑΡΗ του ΘΕΟΥ, γιατί «Τωρα , ειναι ο καιρός που είναι ανοιχτή η Πόρτα. ΟΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ είναι η η ήμερα που ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ» (Β,Κορίνθιους 6:1-3)

    «ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΓΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΚΘΡΙΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΝΕΙΣ ΚΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΕΙΜΑ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΛΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ» Ειναι η προσευχή που ΖΩΖΕΙ καθε ειλικρινή μετανιωμένο αμαρτωλό που επιστρέψει στον Χριστό. Αμήν.

    Φίλε σου εύχομαι σήμερα στον Χριστό να ΔΟΘΕΙΣ και στην ΧΑΡΗ του να μπεις και μαζί του να ζήσεις ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής σου. Αμήν!

No comments:

Post a Comment