Popular Posts

Wednesday 22 May 2013

Η ΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ Ν’ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΙΣΤΗΝ ΖΩΗ


Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι η Πηγή της αιωνίου Ζωής,(Ιωαννης 11:25) και της κάθε ΧΑΡΗΣ και Ευλογίας «Η ΧΑΡΗΣ και η αλήθεια μέσω του Ιησού Χριστού εξασφαλίστηκαν»(Ιωάννης 1:16) βεβαιώνει όλους ο Ιωάννης ο επιστήθιος μαθητής.

«Γιατί πράγματι ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ ΕΧΕΤΕ ΣΩΘΕΙ ΜΕΣΩ της ΠΙΣΤΕΩΣ.Και αυτό -η ΣΩΤΗΡΙΑ σας- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ , Σας ΤΟ ΛΕΩ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΥΧΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙς»(ΕΦΕΣΙΟΥς 2:8-9) πληροφορεί όλους μας ο Απόστολος Παύλος.
... Φίλοι μου όλοι μας χωρίς Εξαίρεση ΑΜΑΡΤΗΣΑΜΕ και ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΜΕ και όλοι μας μακριά απο την ένδοξη παρουσία του Θεού θα μείνουμε (Ρωμαίους 3:23) εκτός και αν τον Ιησού ΧΡΙΣΤΟ μ'όλη μας την καρδιά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ και προσωπικό Σωτήρα τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ. (Ιωάννης 1:12-13,3:16 Αποκάλυψη 3:20)

Αν δεν ήταν για την απέραντη Χάρη του ΘΕΟΥ όλοι στη μαύρη κόλαση θα καταλήγαμε γιατί η δική μας ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΡΟΥΧΟ ΡΥΠΑΡΟ (Ησαΐας 64:5) σαν μια λιγδιασμένη πατσαβούρα αλλά επειδή ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ η ΚΑΛΟΣΥΝΗ και η ΑΓΑΠΗ του ΣΩΤΗΡΑ μας ΘΕΟΥ, ΟΧΙ Χάρη σε ΕΡΓΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ που ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΧΑΡΗ στο ΔΙΚΟ του ΕΛΕΟΣ μας ΕΣΩΣΕ(Τίτος 3:4) βεβαιώνει όλους εκείνους και όσους από εμάς που στον Χριστό ΔΩΘΗΚΑΜΕ και ΣΩΤΗΡΑ μας τον ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ !

Φίλε μου η Αγάπη του Χριστού εις τον ίδιο σε καλεί ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ για να μπεις εις την ΖΩΗ!

" KΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΩΣΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΝΟΜΙΑ ΜΟΥ. ΣΟΥ ΔΙΝΟΜΑΙ, ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ, ΕΙΜΕΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ" Είναι η Προσευχή που ο ΘΕΟΣ κάθε χάριτος και Ελέους Κύριος Ιησούς Χριστός θα απαντήσει και την ΧΑΡΗ του και το ΕΛΕΟΣ του ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ στον αμαρτωλό που ειλικρινά μετανοήσει και μ' όλη του την καρδιά του ΔΟΘΕΙ.

Φίλε μου ο ΧΡΙΣΤΟΣ σε προσκαλεί την πρόσφορα ΣΩΤΗΡΙΑΣ του να ΔΕΧΤΕΙΣ και στην ΧΑΡΗ του να μπεις.
Σου εύχομαι να του ΔΟΘΕΙΣ και στην Αιώνια Ζωή και συ μα μπεις.Αμήν !

No comments:

Post a Comment