Popular Posts

Sunday 19 May 2013

ΘΑ ΣΟΥ ΔΟΣΩ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΑΝ ΜΟΥ ΔΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ


Ο απαράβατος όρος για να μπούμε στου ΧΡΙΣΤΟΥ την ΒΑΣΙΛΕΙΑ ειναι η ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗΣ, είναι να απαρνηθούμε την ανεξαρτησία μας και στον ΧΡΙΣΤΟ να ΔΟΘΟΥΜΕ και Σωτήρα και Κύριο μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ.

Ο ίδιος ο Χριστός είπε <<ΑΝ κάποιος έρχεται κοντά μου και ΔΕΝ ΑΠΑΡΝΙΕΤΑΙ τον πατέρα του και την μητέρα του και τα παιδιά του, τους αδελφούς του και τις αδελφές του, ακόμα και την ίδια τη ΖΩΗ του, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι ΜΑΘΗΤΗΣ μου.>>(Λουκάς 14:26) και << Όποιος αγαπάει την ψυχή του, θα τη χάσει· και όποιος μισεί την ψυχή του σε τούτο τον κόσμο, θα τη φυλάξει σε αιώνια ζωή.>>(Ιωάννης 12:25)

Δηλαδή αν Αγαπάς την ζωή τόσο που δεν είσαι διατεθειμένος στον Χρίστο να ΔΟΘΕΙΣ και Σωτήρα σου και ΚΥΡΙΟ της ζωής  σου, δηλαδή ΑΦΕΝΤΙΚΟ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και εσύ να τον ακολουθείς, δεν είσαι άξιος στην ευλογία του να μπεις και ΔΕΝ θα μπεις. Αν όμως παραμερίσεις το ΕΓΩ σου και την ανεξαρτησία σου και από Αυτόν ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ και τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ θα ΣΩΘΕΙΣ

ΘΑ ΣΟΥ ΔΟΣΩ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΑΝ ΜΟΥ ΔΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ λέγει ο Κύριος.
Φίλοι μου ο λόγος του ΘΕΟΥ  τονίζει οτι αν ΔΕΝ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ του στον ΘΑΝΑΤΟ του, εάν  ΔΕΝ έχουμε ΕΞΟΜΟΙΩΘΕΙ ΜΑΖΙ του στη Φύση του Θανάτου του  δεν θα ΕΞΟΜΟΙΩΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ του στη φύση της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ (Ρωμαίους 6:1-5) δηλαδή αν την Παλιά Φύση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ μας -κατά την βάπτιση μας- δεν την ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ και Ψυχικά και  καρδιακά μαζί του το ανυπότακτο ΕΓΩ μας  δεν το ΘΑΨΑΜΕ μαζί του δεν θα ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΜΕ !!!
Μονο ΑΝ ΠΕΘΑΝΑΜΕ μαζι του -αν ανεπιφύλακτα του ΔΟΘΗΚΑΜΕ και την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ μας ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ και Κυριο και ΣΩΤΗΡΑ  μας τον ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ- ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.(Ρωμαίους 6:8)

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ" Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα την απαντήσει και στην ΣΩΤΗΡΙΑ του θα Σ' ΟΔΗΓΗΣΕΙ.

Αδελφέ μου σου εύχομαι τον Χριστό να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ, μ' όλη σου την ΚΑΡΔΙΑ να του ΔΟΘΕΙΣ και στην ΣΩΤΗΡΙΑ του και εσύ θα ΜΠΕΙΣ και μαζί του όλες τις ήμερες της ζωής σου θα ΖΕΙΣ. Αμήν!

No comments:

Post a Comment