Popular Posts

Tuesday 14 May 2013

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΗ
ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, 
ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ
ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ. 


Φίλε το Ευαγγέλιο τονίζει οτι ο Χριστός είναι το ΦΩΣ της Ζωής και η Πηγη της Ζωής που φέγγει στο σκοτάδι και το σκοτάδι ΔΕΝ μπόρεσε να το καταπνίξει.(Ιωάννης 1:4-5) 
Και ότι στους δικούς του ΗΡΘΕ αλλα οι δικοι του ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, όσοι όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ <δηλαδή ΚΑΡΔΙΑΚΑ τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ> σ'αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γίνουν Παιδιά ΘΕΟΥ.(Ιωάννης1:12-13) Σ'εκείνους που Τον ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ και που ΔΕΝ δίστασαν Ν'ΑΝΟΙΞΟΥΝ την καρδιά τους και να απαντήσουν το κάλεσμα του.(Αποκάλυψη 3:20)

Φίλε αν τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου ΔΕΧΤΕΙΣ ο Χριστός θα είναι στο Πλευρό σου ΚΥΡΙΟΣ και ΒΟΗΘΟΣ σου, και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.(Εβραίους 13:5, Ιωάννης 14:23) και τίποτε ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕΙ από την ΑΓΑΠΗ του..... αλλα μέσα απο ολες τις φουρτούνες και αναποδιές της Ζωής θα σε ΒΓΑΖΕΙ ΝΙΚΗΤΗ (Ρωμαίους 8:13) και ΜΕΣΑ σου μαζί με τον Επουράνιο Πατέρα θα ΖΗΣΕΙ ολες τις ήμερες της Ζωής σου! «Αν με ΑΓΑΠΑΕΙ κάποιος θα εφαρμόσει τον Λόγο μου, και ο Πατέρας μου θα τον ΑΓΑΠΗΣΕΙ και ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ σ' αυτόν και ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ μαζί του»(Ιωάννης 14:23)

Φίλε σήμερα είναι η ήμερα να ΔΕΧΤΕΙΣ στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ να ΜΠΕΙΣ.
Σήμερα είναι η ημέρα ν' ανοίξεις την ΚΑΡΔΙΑ σου και Ν'απαντήσεις το ΚΑΛΕΣΜΑ του(Ματθαίος 11:28,Ιωάννης 1:12-13,Αποκάλυψης 3:20) και ΣΩΤΗΡΑ και Κύριό σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και απο το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του να ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΣ και στην αιώνια Ζωή και εσύ να ΜΠΕΙΣ !!!

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ Σ' ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΩ Σ' ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΩ, ΕΣΕΝΑ Μ'ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ Σ' ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΩ" Eιναι η προσευχη που Ο Χριστος θα την απαντησει και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του θα σ' οδηγησει.
Σου Εύχομαι στην ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ να επαναπαυθείς και χωρίς επιφύλαξη να του δοθείς γιατί είναι Αξιόπιστος και ΣΩΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ κάθε αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ !!!

No comments:

Post a Comment