Popular Posts

Wednesday 15 May 2013

ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ.


Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ
 ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ , ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ
ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙ,
ΚΑΙ ΘΑ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ !

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ Σ' ΕΚΕΙΝΟΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ.
 Φίλε μου εάν κάνεις  τα ίδια και τα ίδια, και ΑΡΝΕΙΣΑΙ  στον Χρίστο να ΔΟΘΕΙΣ προβάλλοντας δικαιολογίες για να ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΚΑΡΔΙΑ σου και του δοθείς τον εαυτό σου αδικείς και μακριά του θα χαθείς !
Χωρίς ΑΥΤΑΠAΡΝΗΣΗ, χωρίς ειλικρινή ΜΕΤΑΝΟΙΑ για τα προσχήματα και την επιμονή σου τον Χριστό ΜΑΚΡΙΑ σου να κρατάς επειδή μεταλαμβάνεις και πολλά άλλα να κάνεις, στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ δεν θα μπεις επειδη είσαι υποκριτής και ΑΡΝΕΙΣΑΙ τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ !
 Έκτος και αν ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, και  ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΣ τον εαυτό σου, τα ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ σου και τις ΑΝΤΙΒΙΒΛΙΚΕΣ σου γνώμες και ΔΙΣΤΑΓΜΟΥΣ που μακριά του σε κρατούν στον παράδεισο ΔΕΝ θα ΜΠΕΙΣ επειδή ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕΣ να ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΣ κα απο τον Χριστό και μόνο Αυτόν να εξαρτηθείς.
Φίλε όλοι οι Απόστολοι εκτός του Ιούδα και ολοι οι ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, από τον ΧΡΙΣΤΟ ΕΞΑΡΤΉΘΗΚΑΝ  μ' ΟΛΗ την ΚΑΡΔΙΑ  τους και ΚΑΝΕΝΑΣ τους ΠΟΤΕ δεν επικαλέστηκε άλλο Όνομα, ούτε ΔΟΞΑΣΕ, ουτε ΛΑΤΡΕΥΣΕ άλλον η άλλη στον Ουρανό πάνω η στη Γη κάτω ΕΚΤΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ (Πράξεις 4:12) και την Αγία Τριάδα !

"ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΩΘΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΩ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΚΑΝΩ;"
« Πίστεψε στο Κύριο Ιησού Χριστό και ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ εσυ και ο οίκος σου»(ΠΡΑΞΕΙΣ 16:31)

"ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΟΥ, ΤΙΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΩ;"
Φίλε αν έβγαλες την Πίστη ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ, αλλά ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ στον ΧΡΙΣΤΟ μ'όλη την ΚΑΡΔΙΑ σου και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ και στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ θα ΜΠΕΙΣ !!!(Ιωάννης 1:12-13, 3:16,3:31,5:24,6:47,8:51, 10:9,10:27-28,11:25,14:6,Ρωμαίους 10:9) είναι η αξιόπιστη μαρτυρία των γραφών οτι όποιος στον ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ αλλά θα έχει ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.

« Αν ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ με το στόμα σου τον Ιησού Χριστό ΚΥΡΙΟ σου, και ΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ με την ΚΑΡΔΙΑ σου οτι ο Θεός τον ανάστησε απο τους νεκρούς ΘΑ ΣΩΘΕΙ. Διότι με την ΚΑΡΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ κανείς για να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ και με το στόμα ΟΜΟΛΟΓΕΙ για να ΣΩΘΕΙ.»(Ρωμαίους 10:9-10)

No comments:

Post a Comment